[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H superftp έγραψε:
Ο/H pankobios έγραψε:
Ο/H superftp έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες,
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας και ειδικά των developers για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησα στις δύο τελευταίεςαναβαθμίσεις που έκανα δηλαδή στην XTRV-8.3.8 & ARΩMA και την XTRV-8.3.15 & ARΩMA. Μόλις πραγματοποιήθηκε λοιπόν η εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής εξαφανίστηκε από το κινητό μου η εφαρμογή AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.0. Προσπάθησα λοιπόν να την εγκαταστήσω ξανά αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Δοκίμσα με την νεότερη έκδοση AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.1η οποία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Χτες με το που εγκατέστησα την αναβάθμιση XTRV-8.3.15 & ARΩMA χάθηκε και πάλι το AMAZON NAVIGON 8.9.1. Έψαξα και βρήκα την έκδοση AMAZON NAVIGON 8.9.2 την οποία και πάλι κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω να επανεγκαταστήσω την τελευταία ROM (δηλ την XTRV-8.3.15 & ARΩMA) η οποία μόλις επανεκκίνησε το κινητό μου απεγκατέστησε και πάλι το Navigon με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να το εγκαταστήσω ξανά παρά μόνο αν βγει νεότερη έκδοσή του (νεότερη του 8.9.2). Ποτέ πριν και με καμμία άλλη αναβάθμιση δεν έχανα εγκατεστημένες εφαρμογές. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να επισημάνω ότι το Navigon το εγκαθιστώ από .apk πακέτο και όχι μέσα από playstore
Ευχαριστώ πολύ όλους
Λοιπόν.Ανοίγεις το Root Explorer πατάς search και ψάχνεις για την εφαρμογή που θέλεις. Στην περίπτωση σου θα γράψεις σκέτο AMAZON ή σκέτο NAVIGON. Πατάς να κάνει αναζήτηση (η οποία μπορεί να πάρει και μισή ώρα) και μετά σβήνεις οοοοοοοολα τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει.
Μετά, εγκαθιστάς, (με ποσοστό 100% σε εμένα) την εφαρμογή που θες)
Προσοχή όμως γιατί η αναζήτηση μπορεί και να σβήσει και το .apk της εφαρμογής που είχες στην Sd. Καλό είναι να έχεις ένα Backup στον υπολογιστή σου.
Δοκίμασε το και πες μου.
Ευχαριστώ
-
@file015
Actually , if you ask about how this apk works , i really don't know , i don't use any feature of vault..
@limnis
Το hennessy δεν έχει global rom αλλά μόνο china rom .. ο eu σταμάτησε το support σε κάποιες συσκευές και κάποιες απ' αυτές ήταν το hermes και το hennessy ..
Το hermes είχε global rom κι'ετσι προσπαθούμε να δημιουργησουμε μια Ρομ για το hennessy με βάση την global του hermes..
Νομίζω είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχει κάτι τέτοιο και αυτό ελπίζουμε ότι θα γίνει μόνο από το Xiaomi Miui Hellas , μια ported rom για το Hennessy από την global του Hermes ..
SPECIAL THANKS
@XDimension
Για την προσφορά της συσκευής RedmiNote3 για τις δοκιμές που θέλαμε να κάνουμε ..
Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του ..
@NasDriver
Γιατί .. έτσι μας αρέσει ...
Θα έχετε περαιτερω ενημέρωση όμως για την 8.3.15 και για το πότε θα έχετε λινκ για το Hennessy .. -
gkalen
„file015
Zapravo, ako pitate o tome kako se to apk radi, ja stvarno ne znam, ja ne koristiti nikakve značajke svoda ..
Da , upravo sam to pitao, ne znam čemu služi ni gde se pokreće a nudi mi update sa google play. Do sada nisam nikada video taj apk pa me je zanimalo šta radi i gde se nalazi jer u romu nisam uspeo da pronađem.
Hvala puno -
Εϊ εσείς εκεί ψηλά στη κορυφή της ομάδας παρακαλώ κάντε κάτι με το cloud.....προσπαθώ από το πρωί να κατεβάσω την αρωμα αλλά γιοκ..... προσπαθώ και από το mail που έχετε στείλει αλλά γιοκ...και την προηγούμενη εβδομάδα μου έβγαλε την ψυχή να κατέβει.
" Γεωπόνος”
-
Ολοι κατεβάζουμε άνετα φίλε @Giannisagal. Μάλλον σε εσένα υπάρχει το θέμα. Μήπως είναι αργή η σύνδεση σου και διακόπτεται πολλές φορές και χαλάει στο τέλος;
-
@Giannisagal ο server κοιμάται στην κυριολεξία ..
Monitoring eth0... (press CTRL-C to stop)
rx: 175 kbit/s 344 p/s tx: 32 kbit/s 44 p/s^C
eth0 / traffic statistics
rx | tx
--------------------------------------+------------------
bytes 231 KiB | 87 KiB
max 217 kbit/s | 98 kbit/s
average 184.79 kbit/s | 69.59 kbit/s
min 141 kbit/s | 32 kbit/s
packets 3790 | 705
max 440 p/s | 100 p/s
average 379 p/s | 70 p/s
min 301 p/s | 44 p/s
time 10 seconds
Μάλλον αλλού είναι το προβλημα σου... -
Προσπαθώ από wifi wind και wifi cosmote.
Από την στιγμή που μπήκε η 7.1 global έχω θέμα.
" Γεωπόνος”
-
Εδω σας θέλω μαστόρια
" Γεωπόνος”
-
Αυτό κάνει
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal κάνε μια δοκιμή με αυτό -> debian-live-9.4.0-amd64-gnome.iso
Οχι ολόκληρο. Απλά να δούμε μέχρι που θα πάει η γραμμή σου ...
Θα ανοίξεις το link στο κινητό σου απο τον browser ... -
Κατέβασε έναν download manager για να μην κόβεται η σύνδεση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0