[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Οτι και να κανο ειναι το ιδιο φιλε
-
Τίς καθημερινές ταπετσαρίες δεν βρίσκω να βάλω ξέρει κανείς πού θα το βρούμε?
-
Όλα καλά σε midο. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι η προσθήκη του 5x5 πλέγματος.
Btw όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσα από το recovery κάνει απλό restart. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έτσι είναι? Φυσικά δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη έκδοση αλλά όλες τις xtrv aroma που έχω περάσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημέρα. Όπως και στην προηγούμενη ρομ μία παρατήρηση είναι πως πατώντας το κουμπί πολύ ώρα για τις επιλογές restart, recovery, επανεκκίνηση κλπ, στην επιλογή recovery δεν κάνει τίποτα...
Τα themes υπάρχουν κανονικά.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Mi Mix 2Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημέρα. Όπως και στην προηγούμενη ρομ μία παρατήρηση είναι πως πατώντας το κουμπί πολύ ώρα για τις επιλογές restart, recovery, επανεκκίνηση κλπ, στην επιλογή recovery δεν κάνει τίποτα...
Τα themes υπάρχουν κανονικά.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Mi Mix 2
Καλησπέρα.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@amavroudis φιλε υπαρχει τροπο να αφεραισο τελειος το playstore kai na to κανο εγο εγκατασταση κσανα μπορει αυτο να διορθοσει οτι θεμα εχει
-
-
Ο/H Andreasneop έγραψε:
@amavroudis φιλε υπαρχει τροπο να αφεραισο τελειος το playstore kai na to κανο εγο εγκατασταση κσανα μπορει αυτο να διορθοσει οτι θεμα εχει
-
Ο/H MyLord έγραψε:
Όλα καλά σε midο. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι η προσθήκη του 5x5 πλέγματος.
Btw όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσα από το recovery κάνει απλό restart. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έτσι είναι?
Όσο για το 5x5 που λες, έχω κάτι έτοιμο αλλά χωρίς να μπορείς να το αλλάξεις από ρυθμίσεις/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0