[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H narutog7 έγραψε:
Ο/H vvnks έγραψε:
-
Βρε τα παιδιά τα θέματα πως τα βάζουμε; αφου βγήκε fix προσπάθησα να βαλω δύο θέματα που ηταν σωσμένα αλλά δεν μπήκανε πρόβλημα με τον διακομιστή έλεγε.κατι άλλο είναι έλειπε σε ήχους συστηματικά κριμα έχασα τον λύκο μου σαν ήχο τον how κάπως ετσι
-
-
Πέρασα την Αρωμα στο vince πάνω από την 8.3.8
Εμφανίστηκαν : Αριθμομηχανή, πυξίδα, καιρός, midrop, σημειώσεις που έλειπαν από τη προηγούμενη
Εξαφανίστηκαν τα θέματα, που υπήρχαν στη προηγούμενη
Άλλαξαν εμφάνιση ο file manager και η ασφάλεια
Στις ρυθμίσεις εμφανίστηκε ένα επιπλέον μενού "system apps updater"
Στο about phone > System update δε μπαίνει (δεν εμφανίζονται και οι πληροφορίες επεξεργαστής κτλ όπως πριν)
Μπαίνει από το εικονίδιο updater στο μενού αλλά βγάζει μήνυμα για ληγμένη συνδρομή vip (έκανα εκκαθάριση αλλά επιμένει)
Χάθηκε η ρύθμιση για το grid (4x5,5x6 κτλ)
Χαθηκε το face unlock
Τέλος πετάει συνέχεια ειδοποίηση για τη κάρτα SD (το έκανε και στη προηγούμενη) -
-
Επειδή έχω ψιλομπερδευτεί περνάω αυτή που μου ήρθε με mail?
Είναι Global αυτή ?
Επισυνάπτω αυτήν που έχω τώρα.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Έκανα αναβάθμιση σε 8.3.15. σε mi note2και η μπροστινή κάμερα τα δείχνει όλα πάνω κάτω
-
-
Σε Mi-Mix 2 με την 8.2.1, κάνω Factory Reset από το TWRP recovery και στην συνέχεια την περνάω την 8.3.15, σωστά?
Από τα τοπικά backup θα μπορέσω να επαναφέρω εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ για να μην τα κάνω όλα από την αρχή ξανά....? -
Ναι.
Καλλίτερα να μην επαναφέρεις και να το στήσεις από την αρχή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0