Στην αρχική οθόνη όταν σέρνουμε δεξιά πως φεύγει η οθόνη με τις συντομεύσεις ημερολόγιο κλπ ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούSettings, home screen & recents, app vault.Ο/H jimmynet έγραψε:
Στην αρχική οθόνη όταν σέρνουμε δεξιά πως φεύγει η οθόνη με τις συντομεύσεις ημερολόγιο κλπ ?
Διορθώθηκε το messenger αλλα το facebook ακομα αρνείται.. Δεν μού έρχεται τπτ.. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω τις ειδοποιήσεις μου.. Και γενικα αργει να ανοίξει σε σχεση με την προηγούμενη (9.2.2.3) ρομΟ/H NasDriver έγραψε:
Δες μερικές ρυθμίσεις εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Κ ποια είναι η διαφορά??Ο/H amavroudis έγραψε:
το λέει στη πρώτη σελίδα.Ο/H bilis1234 έγραψε:
Παιδιά σε kenzo αυτοί η ρομ ειναι global??
@5003006 could you try with this twrp?Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλησπέρα.Ο/H superftp έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους φίλους και φίλες,
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όλων σας και ειδικά των developers για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρατήρησα στις δύο τελευταίεςαναβαθμίσεις που έκανα δηλαδή στην XTRV-8.3.8 & ARΩMA και την XTRV-8.3.15 & ARΩMA. Μόλις πραγματοποιήθηκε λοιπόν η εγκατάσταση της αναβάθμισης αυτής εξαφανίστηκε από το κινητό μου η εφαρμογή AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.0. Προσπάθησα λοιπόν να την εγκαταστήσω ξανά αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Δοκίμσα με την νεότερη έκδοση AMAZON NAVIGON Europe v.8.9.1η οποία και εγκαταστάθηκε κανονικά. Χτες με το που εγκατέστησα την αναβάθμιση XTRV-8.3.15 & ARΩMA χάθηκε και πάλι το AMAZON NAVIGON 8.9.1. Έψαξα και βρήκα την έκδοση AMAZON NAVIGON 8.9.2 την οποία και πάλι κατάφερα να εγκαταστήσω κανονικά. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω να επανεγκαταστήσω την τελευταία ROM (δηλ την XTRV-8.3.15 & ARΩMA) η οποία μόλις επανεκκίνησε το κινητό μου απεγκατέστησε και πάλι το Navigon με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να το εγκαταστήσω ξανά παρά μόνο αν βγει νεότερη έκδοσή του (νεότερη του 8.9.2). Ποτέ πριν και με καμμία άλλη αναβάθμιση δεν έχανα εγκατεστημένες εφαρμογές. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να επισημάνω ότι το Navigon το εγκαθιστώ από .apk πακέτο και όχι μέσα από playstore
Ευχαριστώ πολύ όλους
Στο δικό μου mi 6, βγάζει στην alpha, Πειραιώς κ Nova goΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα πως είσαι ROOT?Έχω και εγώ το Mi-6 αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..Ο/H ktsiaras έγραψε:
![]()
από τις εφαρμογές που έχω εγώ Nova go έχει πρόβλημα ,το βλέπω και από τις εφαρμογές που το τσεκάρουνΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ποια εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα πως είσαι ROOT?Έχω και εγώ το Mi-6 αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα..Ο/H ktsiaras έγραψε:
![]()
![]()