[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H l_themis έγραψε:
Επειδή διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τις rom από global source, αξίζει να περιμένω να βγεί για το Mi Mix2 για να μην τα στήνω όλα από την αρχη 2 φορές, καθώς για να παω από την 8.2.1 στην 8.3.15 θέλει FR, σωστά.
Και μετά θα θέλει πάλι FR για να βάλω από global....???
Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη να λυθούν στις Android 8 ROM πριν σας τις παραδώσουμε με Global Source....
Όταν είναι έτοιμες θα ενημερωθείτε. -
-
Ο/H instant_diver έγραψε:
Επιβεβαιώνω ότι η βελτιωμένη ρομ για hennessy που ανέβηκε πριν λίγο, επανέφερε την μαμά-browser και η κάμερα δουλεύει άψογα front και selfie
ευχαριστώ σας είπα? δεν σας είπα ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα μα πάρα πολύ
-
-
-
Ο/H bzanios έγραψε:
-
Περάστηκε και στο δικό μου Hennessy. Τα προβλήματα με την κάμερα διορθώθηκαν.
GPS, WiFi, Data όλα καλά.
160 χαρακτήρες στα SMS ----->OK.
Κινέζικες εφαρμογές των Mi - Browser και Mi-Video----> Είναι στα Ελληνικά.
Η εφαρμογή QR Code επανήλθε.
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Αλλά και ένα ξεχωριστό μπράβο στον @gkalen που από το μεσημέρι τον έπριξα στο chat.
.
Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβα καλά και θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου το εξηγήσει, είναι το ότι πήρατε σαν βάση το source του Redmi Note 2, το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι το προηγούμενο μοντέλο από το Redmi Note 3 Hennessy. Πως γίνεται αυτό; Η εξέλιξη των Ρομ γι' αυτό το κινητό δεν σταμάτησε πιο μπροστά;
Χάνω κάτι και λέω βλακείες τόση ώρα;
-
Φίλε @amavroudis το γνωρίζω αυτό το Root και τι κάνει. Παρόλα αυτά αναφέρομαι στην ρύθμιση που υπάρχει μέσα στο κινητό και την αναφέρει ο φίλος @Giannisagal. Μήπως μόνο στο όνομα μοιάζουν και είναι κάτι διαφορετικό; Γι' αυτό ρωτάω.
EDIT 22:53 (Επειδή είμαστε λίγο Off, γράφω εδώ χωρίς να καταναλώνω χώρο με καινούργιο post)
@amavroudis
Γνωστό και αυτό που αναφέρεις στο 334 post. Το ερώτημα όμως δημιουργείται γιατί εγώ δεν είμαι Root και παρόλα αυτά η επιλογή υπάρχει και είναι ενεργοποιημένη. Εκτός αν η ΡΟΜ που ανεβάσανε τα παιδιά για το Hennesy είναι ρουταρισμένη. Αν και τότε θα έπρεπε να υπάρχουν οι εφαρμογές SU ή Magisk εγκαταστημένες, μέσα στο κινητό πράγμα που δεν ισχύει για το δικό μου κινητό. Γι' αυτό συνεχίζω να μπερδεύομαι και να νομίζω ότι πρόκειται για κάτι άλλο το οποίο απλά έχει το ίδιο όνομα. -
-
@bzanios
Είμαστε τυχεροί που hermes και hennessy φοράνε ίδιο chipset και μπορέσαμε να προχωρήσουμε την ιδέα αυτού του πορτ ..
Το ότι το hermes είχε βγει πριν το hennessy δεν έχει καμμία σημασία , σημασία είχε ότι το hermes έχει global rom και πάνω σ'αυτο με συνδυασμό πάντα το ίδιο chipset προχωρήσαμε σ'αυτο το Πορτ ..
Δεν εχει σταματήσει καμμία συσκευή τα updates και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο , αν σταματήσει κάποια από τις δύο , μοιραία θα σταματήσει και η άλλη , οπότε τέτοιο προβλήμα δεν θα υπάρχει ποτέ ..
Και πληροφοριακά μόνο το Xiaomi Miui Hellas έκανε την κίνηση να προχωρήσει σε μια Unofficial Global rom για το Hennessy ..
Μπορεί η Ρομ του Hermes να είναι official αλλά επειδή στη πραγματικότητα δεν υπάρχει official global για το Hennessy , η Ρομ αυτή μπορεί να ονομαστεί σαν Unofficial Global ..
Σκέψου το σαν παγκόσμια αποκλειστικότητα ... -
Ο/H mparaxir έγραψε:
εκανα fr και κλειδωσε φτουυυ βρε παιδια πως μπαινει στο δυκτιο για να το ενεργοποιησω?δεν ανοιγει το πληκτρολογιο για να γραψω.εντιτ ξεκλειδωσα το ρουτερ προσωρινα και ετσι προχωρησα ολα κκομπλε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0