[Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source.
-
-
-
Η τελευταία Stable (ΑΡΩΜΑ) που στάλθηκε μέσω του VIP e-mail είναι η 9.2.2.0
Απ' το TWRP έκανα Wipe τα Dalvik/ART Cache - System - Cache - Data - Internal Storage για να καθαρίσει πλήρως το τηλέφωνο και έκανα Install τη ROM απ' την κάρτα μνήμης.
4 μέρες τώρα φαίνεται ΟΚ η ROM. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
Όμως, αν πάω στην Αναβάθμιση να δω αν υπάρχει κάτι έχω το εξής μήνυμα.
Υπάρχει κάποιο fix γι' αυτό; -
@geortzan δοκίμασε να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής και την επόμενη φορά δεν θα κάνεις Wipe System
@Tilemaxos42 αφου είναι κινέζικη θα χάσεις τα προφανή Gapps, ίσως και διάρκεια μπαταρίας, θα αποκτήσεις πολλά κινέζικα. Τωρα αν εχει κάποια ιδιαιτερότητα άλλη δεν την ξέρω .. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@geortzan δοκίμασε να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής και την επόμενη φορά δεν θα κάνεις Wipe System
Δεν έκανα καλά που έκανα Wipe System; -
@geortzan δεν τον συμβουλεύουμε σε miui περιβάλλον. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σύκγριση με AOSP κλπ κλπ
Πριν την 9.2.2.0 είχες και πάλι Stable rom?? -
Ο/H Bodai έγραψε:
@geortzan δεν τον συμβουλεύουμε σε miui περιβάλλον. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σύκγριση με AOSP κλπ κλπ
Πριν την 9.2.2.0 είχες και πάλι Stable rom??
Όχι αυτή που άλλαξε το source, την προηγούμενη. -
@geortzan
Μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο μήνυμα , θα διορθωθεί , το έχουμε υπόψη μας ....
@Tilemaxos42
Καταρχην αυτή μπορείς να τη βάλεις μόνο με fastboot rom και θα πρέπει να μάθεις και λίγα κινέζικα ..
Κάποιες συσκευές που σταματησαν όπως το leo , ίσως τις εξετάσουμε αργότερα , αφού τελειώσουμε με τις αλλαγές που έχουμε τώρα με τις global source κ.λ.π. .. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αναφαίρομαι στη cache κλπ. -
-
Ευχαριστώ πολύ! Όλα ΟΚ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0