Διαφήμιση

Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !![ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ]

• Διευκρινίστηκε
  • Άρα μιλάμε απευθύνθηκες σε κρατική υπηρεσία σωστά ? Ενημερωτικά να σου πω ότι επίσημα αποτελέσματα και ως ο μόνος αρμόδιος είναι ο Δημόκριτος και κάνεις μα κανείς άλλος. Όσων αφορά την μήνυση ΑΝ που απεύχομαι είναι όχι από εμάς που δεν έχουμε απόλυτος κανένα έννομο συμφέρον ΑΛΛΑ από τον επίσημο εισαγωγέα η την xiaomi αν έλθει σε γνώση της, για να υπάρχει το αδίκημα της ψευδείς καταμηνυσης θα πρέπει πρώτα να έχει υποβληθεί από αυτών που έχει έννομο συμφέρον και μόνο, τα αποτελέσματα θα πρέπει να υποβληθούν στον Εισαγγελέα από μέρους σου άσχετα αν η υπηρεσία κάνει μήνυση και αυτήν, αυτές οι δύο μαζί θα συσχετιστουν και θα γίνουν μια πακέτο. Επισεις κάτι που μου διέφυγε είναι ότι τα στοιχεία της έρευνας σου θα πρέπει να τα κοινοποιήσεις στην Αρχή Προστασίας του Καταναλωτή, πάντως φρόνιμο θα ήταν και συνετό την ανάρτηση να την έκανες αφού είχες επίσημα αποτελέσματα πρώτα, γιατί έτσι δημιουργείται μια περιρεουσα φήμη χωρίς επίσημα αποδεικτικά ανά χείρας και όπως λέγανε οι Ρωμαίοι Verba volant, scripta manent. Υ.Γ.:Αυτά που σου γράφω είναι επειδή έχω νομική κατάρτιση και θέλω να σε βοηθήσω και να σε προστατέψω, παρακολουθώ με ενδιαφέρων τα αποτελέσματα που πιστεύω να δώσεις προς ενημέρωση μας, αν και κατά 100% δεν θα σου δοθούν ποτέ ούτε προφορικά ούτε γραπτά τα αποτελέσματα.
  • Εγώ πάλι όμως θα συνεχίσω να επιμένω για εκείνο το βίντεο και λεπτομέρειες που το ανέφερες σε άλλο φόρουμ του εξωτερικού. Εν τω μεταξύ, δεν θα σας ξανά απασχολήσω με τις.. κορώνες μου για δυσφήμιση κτλ. Είναι αλήθεια, δεν είναι αυτό το θέμα εδω. Άλλο είναι.. Το σταματάω εδώ όμως.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
  • Διαφήμιση
  • Και επειδη μερικοι βλεπουν τα παντα καχυποπτα, νομιζουν οτι κρυβονται απο πισω συμφεροντα που θελουν να κανουν δυσφhμηση ταχα στην εταιρεια και να την χτυπησουν, σας λεω οτι θα πρεπει να σκεφτεστε καλα τι γραφετε.
    Αν θελετε λοιπον να κανουμε "κουτσομπολιο" σε αυτην εδω ειδικα την περιπτωση αν ημουν η εταιρεια Xiaomi προσωπικά θα ετριβα τα χερια μου απο κατι τετοιο.
    θα μπορουσατε δηλαδη να με κατηγορειτε οτι ειμαι και βαλτος της Xiaomi αντι να λετε οτι την πολεμαω αν ειχατε σκεφτει καλυτερα.
    Διοτι μια τετοια ειδηση αν βγει αληθινη θα εκτοξευσει τις πωλησεις της.
    Ποσες λοιπον συσκευες 5A πουλησε η εταιρεια μεχρι σημερα;; 2 εκατομμυρια ;; (υποθετικο νουμερο)
    Ε λοιπον οι περισσότεροι επειδη όντως φοβομαστε την ραδιενεργεια τι θα κανουμε;; θα το πεταξουμε και θα παρουμε το παραπλησιο Note 5Α και όταν μαλιστα ο "συκοφαντης" λεει οτι "μετρησα τη συσκευη και την βρηκα εντελως καθαρη" (οταν κατι τετοιο δεν επιβεβαιωνεται για ΟΛΕΣ τις αλλες συσκευες αλλων εταιρειων).
    Η εταιρεια αυτα τα 2 εκατομμυρια πωλησεων θα τα επαναλαβει μεσω του Note! (τα περισσότερα αν όχι όλα).
    Μην λετε λοιπον για σεναρια γιατι σεναρια μπορω και εγω να φτιαξω.
  • Μην χάνεις την ψυχραιμία σου Καρντάση εδώ φιλολογική συζήτηση κάνουμε και μακάρι να βγεις αληθής, αλλά όπως είπα τα στοιχεία θα μιλήσουν και οι αποδείξεις όχι εγώ ή καθένας, ως τότε λοιπόν υπομονή από όλους
  • @derveni Δεν μου αρέσει να φτιάχνω σενάρια αλλά σε συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα που έγιναν πρόσφατα, νομίζω πως δεν είναι μόνο η xiaomi στον στόχο. Μακάρι να είμαι υπερβολικός και να κάνω λάθος. Μακάρι.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
  • Αλέξη δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει αποσπασματικα μπαίνω και δεν έχω πλήρες εικόνα, θεώρησα σοβαρή την καταγγελία από το παλικάρι και έδωσα δημόσια μέσω της ανάρτησης μου της οποίες νομικές μου γνώσεις προς όφελος του, του τόνισα ότι είμαστε απλά μέλη του forum και ουδέν όφελος έχουμε από την xiaomi και κάθε xiaomi και εδώ αρθρογραφουμε απλά γιατί μας αρέσει η συσκευή,αυτά προς αποκατάσταση και γνώση του φίλου @HumanLove και δεν θέλουμε να αντιδικουμε εδώ αλλά είμαστε όλοι προς όφελος του συνόλου των μελών και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει δίκιο το παλικάρι στην καταγγελία του, και να μην βλέπει εχθρούς γιατί είναι μια σοβαρότατη καταγγελία και πιστεύω ότι και ο ίδιος στην θέση του καθένα από εμάς θα ζητούσε αποδείξεις, αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να καταλάβει ότι είμαστε σύμμαχοι και όχι εχθροί.
  • Διαφήμιση
  • Οχι φιλε δεν υπάρχει στοχος κατα της Xiaomi εγω ειμαι ενας απλος ανθρωπος και εβγαλα στη δημοσιοτητα κατι που υποκειται στην υγεια των ανθρωπων.Και εσυ μαλλον το ιδιο θα εκανες αν ενιωθες οτι γνωριζεις κατι που μπορει να βοηθησει την υγεια των ανθρωπων.
    Περα απο αυτο, λεω και παλι οτι η ειδηση μαλλον θα προσθεσει πωλησεις στην Xiaomi (χωρις βεβαια να το εκανα με τετοια προθεση) παρα θα κοψει πωλησεις.
    Ξερουν πολύ καλα όσοι ασχολουνται με το εμποριο.Μια τετοια ειδηση όπως γραφτηκε, αυτοματα θα ξανα-δημιουργησει μια αναγκη στην αγορα καλυψης κινητων τηλεφωνων (και μαλιστα φαν της Xiaomi) απο αυτους που θα την πεταξουν λογο φοβου.
    Και ποια συσκευη θα ειναι η νουμερο ενα υποψηφια να καλυψει την αναγκη;; Το Note που ειναι σχεδον το ιδιο σε ίδια τιμη.Και μαλιστα επιβεβαιωνεται με μετρηση οτι δεν εχει ραδιενεργεια.(εγω τουλαχιστον θα το παρω γιατι οχι μονο μαρεσει αλλα το εχω μετρησει στο ραφι και το εμπιστευομαι).
  • @derveni Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, και εγώ λόγω δουλειάς ξέρω ακριβώς τι θέλεις να πεις. Εκείνος είπε στην αρχή ότι έχει βίντεο και έχει συζητηθεί το θέμα σε φόρουμ του εξωτερικού, ίσως και στο κεντρικό της εταιρείας. 2-3 ταπ στο κινητό είναι να μας δείξει τι έχει, οτιδήποτε άλλη δικαιολογία είναι απλά να'χαμε να λέγαμε...

• @HumanLove

Οκ, τώρα αυτό είναι τρολαρισμα του κερατά δηλαδή. Άμα έχουν ραδιενέργεια τα 5Α, θα αυξήσει τις πωλήσεις της η xiaomi. Άσε μας ρε φίλε.

Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα. :whistling:

• @HumanLove Δηλαδή τα πρόσφατα προβλήματα που είχε η Samsung με της μπαταρίες την βοήθησαν επικοινωνιακα το αντίστοιχο και την Apple δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου στην τελευταία ανάρτηση σου αδυνατώ
  • Διαφήμιση
  • @Alex_MLT
    Οπως ειδες δεν ελεγα ψεμματα.
    Τελικά ανακαλυψες το λινκ μονος σου στο φορουμ του εξωτερικου που το ειχα ανεβασει πρωτο απο όλα, και πηγες μεσα εκει και πατησες κουμπι οτι ειμαι τρολ!!
    Ειδες λοιπον γιατι δεν εδινα το λινκ?? Ειδες οτι υπηρχε λινκ και δεν ελεγα ψεμματα αλλα δεν το εδινα γιατι ειχα λόγο??
    Γιατι αυτο το καραγκιοζιλικι μονο στην Ελλάδα γινεται.Πουθενα αλλου στον πλανητη.Μονο απο Ελληνες.
    Ολοι στο ξενο φορουμ απο όλες τις χωρες να λενε "Ευχαριστουμε και μπραβο" και εσυ ο Ελληναρας ο εξυπνος ο ξερολας αντι να πεις ευχαριστω που σε γλιτωνω απο τον καρκινο ή εστω να μη μιλησεις μεχρι να εισαι σιγουρος τι γινεται, να επιτιθεσε απο πανω και να λες οτι ειμαι τρολ!! Εισαι τοσο σιγουρος οτι λεω ψεμματα ετσι;; Και περνεις ενα καρο ανθρωπους στο λαιμο σου μεσα στο φορουμ να τους πεις οτι ειμαι τρολ;;;; Ελληναρα;;;
    Ειδες οτι ειχα το λογο μου που δεν ανεβασα σε Ελληνικα φορουμ το λινκ και οτι τελικά το λινκ υπηρχε;;
    Θα δεις λοιπον (επειδη εχω λογο που δεν ανεβαζω ακομα ΚΑΙ το βιντεο γιατι σεβομαι όσους με προετρεψαν) οταν ανεβει το βιντεο με την μετρηση να δω που θα πας να κρυφτεις και εσυ και ο ψηφος σου για το "τρολ" .
    Τρολ ειμαι ?? Περιμενε και θα δεις λοιπον.Γιατι γινατε πολλοι ξερολες στην Ελλάδα.Τα ξερετε όλα πριν ακομα γινουν.Για αυτο φτασατε εδω που φτασατε.
    Ελλαδα σου λεει μετα.Δεν ειναι τυχαιο που καταντησε ετσι αυτη η χωρα.Με κατι τετοιους σαν εσενα.
    Καντε μια συγκριση του πλανητη όλου με την Ελλάδα.Σε αυτο το μικρο παραδειγμα και θα τα καταλαβεις όλα.