Διαφήμιση

Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !![ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ]

• Διευκρινίστηκε
  • Μερικοι απο εσας λετε οτι καταστρεφω την εταιρεια , και την ιδια στιγμη μου ζητατε να μην κρυβω το βιντεο και να το ανεβασω.
    Ενας λόγος (όχι ο κυριοτερος) ειναι οτι δεν εχω σκοπο να καταστρεψω την εταιρεια και δεν εχω ανεβασει ακομα το βιντεο (μεχρι να λυθει το θεμα απο το κρατος).
    Γιατι αν ανεβει αυτο στο youtube μπορει να ειναι βαρβαρο χτυπημα προς την εταιρεια.
    Ειπαμε τα ξερετε όλα.
    Απο τη μια διαμαρτυρεστε οτι καταστρεφω την εταιρεια με το ποστ μου, και απο την αλη μου ζητατε να την καταστρεψω ανεβαζοντας βιντεο.
  • Δεν ξερω για ποιο link μιλάτε, μιας και δεν πρόσεξα κάτι (ίσως μου διέφυγε) όμως προσωπικά θα ήθελα να δω τόσο το βιντεο όσο και σε ποιες αρχές απευθύνθηκες.
    Όπως καταλαβαίνεις δεν ειναι θέμα επίθεσης αλλά θέμα βεβαίωσης. Όχι επειδή έχουμε κάτι εναντίον σου αλλά επειδή όπως γνωρίζεις την κατάσταση στα forums δεν ειναι η πρώτη φορά που τυχον παλαιότερα μπαναρισμένα μέλη φτιάχνουν κλώνους προκειμένου να φέρουν αναστάτωση.

Οπότε αν έχεις την καλοσύνη ανέβασε το βιντέακι όπως και το που απευθύνθηκες για να μπορέσουμε να βεβαιωθούμε.
    Διαφορετικά έτσι δεν προφυλάσεις κανέναν. Όλοι θα το θεωρήσουν ως ένα ακόμα αβάσιμο post. Νομίζω καταλαβαίνεις του λόγους. :)

Αν νοιάζεσαι πραγματικά για το συνάνθρωπο, κάντο σωστά.
    Υποστήριξε τη θέση σου με αυτά που σε ρωτάμε και να είσαι βέβαιως ότι πρώτος εγώ θα διαδώσω παντού το άσχημο νέο.
  • Παρακαλώ ηρεμία. Δε χρειάζονται χαρακτηρισμοί από καμία πλευρά. Έγινε μια παρατήρηση και -από όσο διαβάζω- θα υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα. Υπομονή λοιπόν γι αυτά.
    Καμιά εταιρεία δεν καταστρέφεται, ούτε σώζεται, από λεκτικές αντιπαραθέσεις μελών σε φόρουμ. Μόνο οι σχέσεις των μελών χαλάνε και αυτό είναι κρίμα. :(
  • Διαφήμιση
  • Εγω εδωαα εδω μια πληροφορια για να προειδοποιησω καποιον που εχει την συσκευη.Και μαλιστα πληροφορια που σχετιζεται με την υγεια ανθρωπων.
    Υποχρεωμενος να ανεβασω βιντεο δεν ειμαι απο κανεναν.Ο καθε ενας αλλωστε μπορει να ζητησει απο εταιρεια να διαπιστωσει τι γινεται με το κινητο του και να δει αν λεω ψεμματα.
    Οταν όμως καποιος βγαινει και λεει οτι αυτο που λεω ειναι ψεμματα (ειμαι τρολ δηλαδη), τοτε σημαινει οτι εχει παρει ο ίδιος μετρηση και συμπερενει οτι δεν ισχυουν όσα λεω.Ετσι δεν ειναι;;
    Αν δεν εχει παρει μετρηση και ισχυριζεται δημοσια οτι λεω ψεμματα, ειναι υπολογος απεναντι σε αλλους που θελουν να προστατευτουν.Εκτος βεβαια και οτι ειναι υπολογος απεναντι μου γιατι με λεει ψευτη.
    Σε μια εφημεριδα ζητας παντα να εχει φωτο απο όσα λεει;; Ειναι υποχρεωμενη;;
    Θα σου απαντησει (στην καλυτερη) εγω σε ενημερωσα αν δεν πιστευεις δικο σου το προβλημα.
    Υ.Γ. Δεν ξερω τι εχει γινει πρωτιστως σε αυτο το φορουμ με αλλους χρηστες.
    Οπως ειδατε εχω ηδη ανεβασει το θεμα στο επισημο φορυν της Xiaomi (ο Αλεξ βρηκε μονος του το λινκ).Και το ανεβασα πριν ανεβασω αυτο εδω.Καλο ειναι οταν καει καποιος απο τον χυλο να μην φυσαει και τη γιαουρτι γιατι τσαμπα θα φυσαει.
  • Δεν θες με τίποτα να καταλάβεις ότι εφόσον δεν παρουσιάζεις επίσημα στοιχεία για τα όσα λες και ισχυρίζεσαι τότε είναι καθαρά στην διακριτική ευχέρεια του κάθε αναγνώστη που διαβάζει τα γραφόμενά σου, να τα θεωρήσει αληθινά ή ψεύτικα !!!

Καλά τα λόγια αλλά χωρίς στοιχεία έχεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να κατηγορείς τον κόσμο που δεν σε πιστεύει.

Εν αναμονή επίσημων αποτελεσμάτων των μετρήσεων λοιπών :)
  • Ναι τα βρήκα όλα μόνος μου, και αυτό που λες και τα άλλα. Ώσπου να δώσεις κάτι χειροπιαστό , δεν αλλάζω στάση.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
  • Ο/H HumanLove έγραψε:

1. Υποχρεωμενος να ανεβασω βιντεο δεν ειμαι απο κανεναν...

2. Αν δεν εχει παρει μετρηση και ισχυριζεται δημοσια οτι λεω ψεμματα, ειναι υπολογος απεναντι σε αλλους που θελουν να προστατευτουν...

3. Σε μια εφημεριδα ζητας παντα να εχει φωτο απο όσα λεει;; Ειναι υποχρεωμενη;;

1. Συγνώμη αλλά είχες πει οτι έχεις βίντεο και ντοκουμέντα και ότι άλλο θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν τα ανεβάζεις.
    2. Για να καταλαβώ... λες οτι για να χει δικαίωμα κάποιος να σε διαψεύσει θελεις μετρήσεις... Αλλά απο άλλη εσύ ζητάς να πειστούμε απλά από το λόγο σου. Δεν ειναι κάπως οξύμωρο;
    3. Στην εφημερίδα ο λόγος της ειναι ενάντια στον λόγο του δημόσια "κατηγορούμενου". Έαν δεν έχει αποδείξεις και γράφει ανακρίβειες τότε πολύ απλά θα της κάνει μήνυση. Άσε που έχει μια διαφορά η απλή ανακρίβεία από την απειλή της δημόσιας υγείας. Αλλά στη τελική μια χαρά μαύρο τρώνε και αυτές στην συνείδηση των πολιτών (λένε "έλα μωρέ για την ράδιο αρβύλα την εσπρέσο λες")
    Επαναλαμβάνω ότι εφόσον λες ότι μπορεις να μας δώσεις το υλικό, γιατί δεν το κάνεις; Έτσι δεν προστατεύεις κανέναν γιατί πολύ απλά δεν πείθεις κανέναν.
    Αν όντως νοιάζεσαι για την υγεία του συνάνθρωπού σου θα έπρεπε ήδη να έχεις ανεβάσει το υλικό που λες και να μας έχεις ενημερώσει σε ποιο φορέα τα πήγες.
    Δεν ειναι θέμα υποχρέωσης αλλά θέμα συνέπειας. Αν κάνεις κάτι για την δημόσια υγεία κάντο πραγματικά και όχι ημιτελώς. Νομίζω καταλαβαίνεις πως το λέω ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο καθε ενας μπορει να μην πιστευει όσα λεω , για τον εαυτο του όμως ΜΟΝΟ.Δεν μπορει να ισχυριζεται δημοσια οτι λεω ψεμματα αν δεν μπορει ο ίδιος να αποδειξει οτι λεω ψεμματα.
    Σας λεω οτι αυτο που ισχυριζομαι ειναι αποδειξιμο απο την πλευρα σας.Μπορειτε δηλαδη να πατε το κινητο σας καπου και να το μετρησετε.
    Εσεις όμως περνετε την ευθυνη εναντι τριτων να τους ενημερωσετε οτι ειμαι ψευτης ενω λετε οτι δεν εχετε κανει καμια μετρηση.
    Αφηστε τον κοσμο να σχηματισει οτι γνωμη θελει ο καθε ενας προσωπικά και μην περνετε ευθυνη να με βγαλετε ψευτη πριν εχετε καταφυγει εσεις να μετρησετε το δικο σας κινητο.
  • Δεν μου απάντησες όμως το λογο που απο τη στιγμή που λες οτι εχεις βιντεο γιατί δεν το ανεβάζεις.

Κάτσε ρε συ, ξέρεις πολύ καλά ότι το μέσο σπίτι δεν έχει μετρητή. Άρα δεν παει έτσι. ;)
    Θες να ενημερώσεις/βοηθήσεις πραγματικά; Κάντο σωστά. Αφού λες οτι εχεις βίντεο ανέβασε το και πες μας σε ποιο φορέα πήγες.

Δεν νομίζω οτι ζητάμε κάτι παράλογο.
  • Ούτε εσύ μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι λες αλήθεια ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!

Κινδυνεύεις να βρεθείς στο άλλο άκρο του ΓΡΑΦΙΚΟΥ, που παντού βλέπει κινδύνους...συνωμοσίες...καταστροφές...ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!!!

Ακόμα και αυτοί που λένε ότι μας ψεκάζουν με τα αεροπλάνα παρουσιάζουν στοιχεία που κατά την άποψή τους επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά τους...εσύ δεν έχεις παρουσιάσει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως :(

Αυτό που έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής με την στάση σου είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελες :(
  • Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !!

Για να δούμε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • 1.Εγώ πάντως αν είχα ανακαλύψει κάτι τέτοιο, όπως ο φίλος με την ραδιενέργεια, μάλλον δεν θα τολμούσα να το δημοσιοποιήσω. Θέλει πολύ θάρρος κάτι τέτοιο. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα.
    2.Και να ανεβάσει το βίντεο πάλι θα βρεθεί κάποιος να πει ότι είναι μοντάζ ή κάτι τέτοιο.
    3.Αν εγώ είχα την συγκεκριμένη συσκευή θα ανησυχούσα.
    4. Δεν συμφωνώ ότι η xiaomi θα βγει κερδισμένη από ένα τέτοιο θέμα. Αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτό.
    5. Όποιος έχει την δυνατότητα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα γραφόμενα του φίλου ας το κάνει.
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.