Ο/H BanditGR έγραψε:
Απλά έχω μια υποψία ότι κάτι χάλασε στα αρχικά wipes. Το data το έκανες απλό wipe ή format ?
Έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H BanditGR έγραψε:
Απλά έχω μια υποψία ότι κάτι χάλασε στα αρχικά wipes. Το data το έκανες απλό wipe ή format ?
Ο/H BanditGR έγραψε:
Επειδή το πρόβλημα αυτό το ξαναείδα σε ένα άλλο παλικάρι μπορείς να δοκιμάσεις σε παρακαλώ το εξής.
Πέρνα μια Global Stable, άστη να ανοίξει και από επάνω της την ελληνική με το TWRP.
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι κατά 99% έχεις χάσει IMEI οπότε δεν μπορείς ούτε να κάνεις, ούτε να λάβεις κλήσεις. Δυστυχώς είναι ένα θέμα σχετικά συχνό ειδικά μετά από αρκετά φλασαρίσματα. Ακολουθείς οδηγό εδώ για επιδιόρθωση.
Το έχουμε ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. Χωρίς IMEI/MEID δεν μπορεί να ταυτοποιήσει την συσκευή και ούτε πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ από τη συγκεκριμένη οθόνη, οπότε αν θες να μείνεις σε αυτή τη ROM το περνάς μέσω MAUI/SN Tool, διαφορετικά δοκιμάζεις άλλη όπως προτείνει ο lallas.Ο/H tasefr έγραψε:
Δεν ξέρω αν ακριβώς είναι αυτό γιατί με έχει πάει σε αυτό στο οποίο μένει κολλημένο και αν καταφέρει να ξεφύγει από αυτό τότε κολλάει στη εισαγωγή του κωδικού. Και δεν μπορώ να ξεπεράσω καν αυτό το στάδιο.
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το έχουμε ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. Χωρίς IMEI/MEID δεν μπορεί να ταυτοποιήσει την συσκευή και ούτε πρόκειται να ξεκολλήσει ποτέ από τη συγκεκριμένη οθόνη, οπότε αν θες να μείνεις σε αυτή τη ROM το περνάς μέσω MAUI/SN Tool, διαφορετικά δοκιμάζεις άλλη όπως προτείνει ο lallas.Ο/H tasefr έγραψε:
Δεν ξέρω αν ακριβώς είναι αυτό γιατί με έχει πάει σε αυτό στο οποίο μένει κολλημένο και αν καταφέρει να ξεφύγει από αυτό τότε κολλάει στη εισαγωγή του κωδικού. Και δεν μπορώ να ξεπεράσω καν αυτό το στάδιο.
Αφού έφτιαξε μην το ψάχνεις. Πολλά μπορεί να έφταιγαν! Σε γενικές γραμμές να ξες ότι όταν έχεις περάσει μια τελευταία ρομ καλό είναι να μην πηγαίνεις προς τα πίσω. Αν δηλαδή είχες περάσει τελευταία official rom και μετά πήγες στην 6.11.3 είναι downgrade και εκεί μπορεί να έγινε η ζημιά! Περνώντας την τελευταία κάθισε σωστά στο κινητό και όλες οι πληροφορίες περάστηκαν στα σωστά σημεία για να διαβάζονται και σωστά από τη MIUi!! Τέλος καλό όλα καλά! Άντε να το χαρείς τώρα χωρίς προβλήματα!Ο/H tasefr έγραψε:
Τι έφταιγε ρε παιδιά;
Ο/H tasefr έγραψε:
Παιδιά μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.
Το κινητό δούλεψε.
Ζήτω.
Με τις οδηγίες του lallas.
Τι έφταιγε ρε παιδιά;
Χίλια ευχαριστώ.
Donate στη κοινότητα