@mimax8 Όλοι θα σε βοηθήσουμε λοιπόν ξεκίνησε από εδώ Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] μετά εδώ Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 μετά εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 κάνε αυτά διάβασε τα προσεκτικά και πριν κάνεις κάτι θα ρωτάς και να περιμένεις απάντηση, και θα είμαστε δίπλα σου να σε βοηθάμε, προχώρησε κάνε ενα βήμα μπρος ο τολμών νικά
Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε όλα τα πράγματα εξάλλου η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@SolidSnake τωρα σίγουρα έχεις χάσει το TWRP και ίσως και να κλείδωσε η συσκευή σου. Να το έχεις κατά νου αυτό ... για το μέλλον ..
Ναι όντως έχασα το TWRP. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω πάλι TWRP?? Με την official Global που έχω τωρα.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
official και twrp θέλεις τροποποίηση του boot.img στα Xiaomi. Άρα official - stock recovery, unofficial - twrp κ.α.
-
TWRP και official ρομ δεν πάνε μαζί , μόνο κάποια τροποποιημένα TWRP cofface ή ZCX για την συσκευή σου.
-
Κατάλαβα δλδ by by TWRP. Γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος με την official. Με την Ελληνική κρασαρε συνέχεια το κινητό ειδικά όταν πήγαινα να δω της φωτό από την συλλογή μου. Κριμα...... το TWRP ειναι πραγματικό εργαλείο .
-
ZXC WHAT OS THIS ??? Πρώτη φορά το ακού. Να αναπτύξουμε λίγο την ιδέα ??
-
-
χαχαχαχ δίκιο έχεις.
-
[Guide] Xiaomi Mi Max Pro TWRP Full Installation - Xiaomi Firmware
Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0