Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Υπάρχει η νέα MIUI 9 xtrv 7.9.7, αλλά είναι developer. Δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το Download Section.
Δες εδώ => [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/09 03:06) -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Υπάρχει η νέα MIUI 9 xtrv 7.9.7, αλλά είναι developer. Δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το Download Section.
Δες εδώ => [XTRV-7.9.7/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/09 03:06)
-
Μετά από πολύ καιρό λέω να κάνω ένα "φορματ" στης κοπέλας μου το κινητό γιατί κολλάει.... Πως μπορώ να βάλω την τελευταία stable (ελληνική)? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42881/
=============== Σεπ 11th 2017, 5:19pm ===============
Μετά από πολύ καιρό λέω να κάνω ένα "φορματ" στης κοπέλας μου το κινητό γιατί κολλάει.... Πως μπορώ να βάλω την τελευταία stable (ελληνική)? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42881/ -
-
Τώρα φαίνεται;
-
H τελευταία XTRV beta Miui 9 εδώ το link της xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_XTRV_7.9.7.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other.
Πρώτα δείτε αν η άδεια ξεκλειδώματος είναι σε ισχύεικαι διάβασε τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) γιατί από adroid 5.0 θα κάνεις μετάβαση σε android 6.0.
@mouse112
Την 12-9-2017 έγινε αλλαγή link rom χάρη στην παρατηρητικότητα του @nflo και διαγραφεί οδηγού που αφορά το kenzo. -
Πως μπορώ να δω αν είναι σε ισχύει το unlock.... Σορρυ που σε σκοτιζω αλλά έχω να μπλέξω τουλάχιστον 2? Χρόνια...
-
Αν δεν κάνω λάθος βάζεις κωδικούς στο τελευταίο unlock tools εδώ το link Apply for unlocking Mi devices αν σε αφήσει να κατεβάσεις είναι σε ισχύει. Ας το σιγουρέψουμε λίγο @NasDriver , @George Kaggelaris , @makis1024 , @makisfz είναι έτσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0