Είναι ασφαλές?.όσον αφορά ώστε να μην κλειδώσει το bootloader αλλά και να μην χαθεί το twrpΟ/H chief έγραψε:
Μπορείς να κάνεις format data
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι ασφαλές?.όσον αφορά ώστε να μην κλειδώσει το bootloader αλλά και να μην χαθεί το twrpΟ/H chief έγραψε:
Μπορείς να κάνεις format data
Βλέπω συνονόματε τα ξέρεις τα πονηράΟ/H chief έγραψε:
Oύτε ο bootloader κλειδώνει, ούτε το TWRP χάνεται. Βέβαια ακόμα και να χαθεί, που αποκλείεται, το ξαναπερνάς μέσω adb
Γιατί lock ομως? Θέλω να περάσω ελληνική ΡΟΜ πάλι. Σκέφτομαι για format data και φλασαρισμα ΡΟΜ μέσω USB otg που έχωΟ/H derveni έγραψε:
Βλέπω συνονόματε τα ξέρεις τα πονηράΟ/H chief έγραψε:
Oύτε ο bootloader κλειδώνει, ούτε το TWRP χάνεται. Βέβαια ακόμα και να χαθεί, που αποκλείεται, το ξαναπερνάς μέσω adb
προσωπική μου γνώμη fastboot rom και lock είναι η καλύτερη λύση όταν φεύγει από τα δικά σου χέρια, μην ξεχάσει βέβαια να διαγράψει το Mi Account του από το κινητό.
Mi account δικό του υπάρχει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να διαγραφούν Όλα τα δεδομένα.Ο/H derveni έγραψε:
@echaosad Το σωστό είναι να το έχει με το δικό του Mi Account και να το ξεκλειδώσει με την δική του άδεια
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον Χρόνο σας. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Όμως άμα κλειδώσει θα πρέπει πάλι να περάσει από τα χέρια μου για να ξεκλειδώσει. Οπότε λέω να παραληψω το κλείδωμα.Ο/H derveni έγραψε:
Σου έχουν δοθεί οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση ακολούθησε τους, επαναλαμβάνω όμως ότι πρέπει να δίνεται καθαρή η συσκευή και με lock ο bootloader ώστε να το ξεκλειδώνει με την δική του άδεια.