Δεν ισχύει. Το format data απλά κάνει format το /data partition (μαζί με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που είναι ουσιαστικά ένα mount point μέσα στο data). Δεν αγγίζει /system που βρίσκεται η ROM, ούτε πειράζει boot image ή recovery partition.Ο/H demakhs έγραψε:
Αν κάνει format data, θα πρέπει να φλασαρει νέα ρομ μετά γιατί δε θα υπάρχει λειτουργικό στη συσκευή ν ανοίξει...
Ανακοίνωση Γενικό ευρετήριο οδηγών
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Xiaomi
-
-
Καλημέρα παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Έχω mi note pro με την τελευταία xtrv dev. Θέλω να βάλω stable μιας και δεν βγαίνει πια άλλη dev. Πρέπει να κάνω φορματ η μπορώ να την περάσω από πάνω ευχαριστώ? Ευχαριστώ.
-
-
δεν βρισκω ενα ποστ για τις ειδοποιησεις και τα πορβληματα με αυτες εχει καποιος το link
-
-
Μπράβο πολύ καλή δουλειά.
-
Εχει κοληση στο fast boot πως βγαινω απο το fast boot
-
Παρατεταμένο πάτημα power να κλείσει και μετά απλό πάτημα να ανοίξει.
-
εχει βαλει κανεις google camera? εχει οντως βελτιωση στις φωτογραφιες? ψαχνω στο playstore αλλα δεν βρισκω την εφαρμογη
-
-
-
Έχει μεγάλη διαφορά προς το θετικό. Ιδίως αν ενεργοποιήσεις το 2api και κατεβάσεις από xda το mod της GCam. Από το play store δεν νομίζω να είναι κάτι το σπουδαίο. Πήγαινε εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών και θα βρεις αρκετό υλικό και στην υπογραφή του μέλους @Antretng το πως θα το ενεργοποιήσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0