[XTRV-8.3.22 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 24/03/18 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Μόνο αυτό? Ο recovery κλπ είναι οκ? Μήπως πρέπει να περάσω κάποια ποιο πρόσφατη και μετά την τελευταία?
-
-
Μπραβο παιδια απλα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω είμαι με ρομ 8.1.18 πρεπει να κανω factory reset στο hennessy για να περασω την καινουρια ρομ
-
Ναι σωστος. Οπότε έτσι όπως είναι με ένα fr είμαι οκ, ε?
-
flytouch1111 μια απο τα ιδια φιλε μου αλλα δεν ειμαι παλι για fr, αναμονή-υπομονη
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Μπραβο παιδια απλα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω είμαι με ρομ 8.1.18 πρεπει να κανω factory reset στο hennessy για να περασω την καινουρια ρομ
-
Ο/H Kalfinio έγραψε:
flytouch1111 μια απο τα ιδια φιλε μου αλλα δεν ειμαι παλι για fr, αναμονή-υπομονη
Και επιπλέον μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με τις δύο τελευταίες εκδόσεις.
Αυτοί οι Κινέζοι μάλλον ξέρουν να τα κάνουν σαλάτα και άντε μετά να συμμαζέψουν τις rom όλοι οι υπόλοιποι.
Εκεί που είχα στεαλθ κινητό έγινε σαν το φορτηγάκι του Μακ Κουίν στο ανιματιον..τεσπά θα κάνω ότι μου πούνε οι προγραμματιστές εδώ αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν λένε και πολλά, είναι να μην χάσουν την μπάλα και αυτοί!!
-
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
το μονο που εχω να ρωτησω ειναι.. πως εχει 3 εφαρμογες συστηματος που ανοικουν στο facebooκ..
facebook app installer
facebook app manager
facebook services
μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε? γτ προυπαρχουν?
κατα τα αλλα συγαχαρητηρια στην προσπαθεια ολων !
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0