Μια ερωτηση γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates σε αυτη την εκδοση αλλα σε XTRV... Root στην XTRV δεν γινεται? Κατεβαζω το SuperSu αλλα μου λεει unrooted. Θα μου σπαει τα νευρα που θα μου ερχονται ειδοποιησεις για κατεβασμα της XTRV ROM. Εγώ βαζω συνεχεια την ΑRΩΜΑ μονο και δενεχω ασχοληθει καθολου απο XTRV..
[XTRV-8.3.22 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 24/03/18 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@varitimos84 Οχι δεν θα εχεις κανένα θέμα. Προχώρα
@intheend Αν κατάλαβα καλά προσπαθείς να αφαιρέσεις το magisk ??
Αν ναι υπάρχει ήδη έτοιμος Uninstaller -> latestuninstaller -
-
-
-
Σε Henessy όλα δουλεύουν ρολοι...Χιλια ευχαριστώ παιδιά..Επίσης να πω οτι το ΟΤΑ είναι...χλίδα!!
-
μου κινει την περιεργεια γιατι εκανα clean install την ρομ..δεν εχω θεμα με καποια εφαρμογη,απλα εκει που μπορει να ανοιξεις το κινητο ξαναγυρναει στο default theme.anyway..ευχαριστω πολυ
-
Ο/H stazzy έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Μετά από καιρό βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με update στο scorpio.
Έκανα factory reset και το πέρασα το χθεσινό uodate.
Δεν παίζει η camera,το διάβασα πιο πριν και το επιβεβαιώνω. Υπάρχει κάποιο fix ή να πάω σε κάποια παλιότερη rom?
Stathis
-
Μια ερωτηση γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates σε αυτη την εκδοση αλλα σε XTRV... Root στην XTRV δεν γινεται? Κατεβαζω το SuperSu αλλα μου λεει unrooted. Θα μου σπαει τα νευρα που θα μου ερχονται ειδοποιησεις για κατεβασμα της XTRV ROM. Εγώ βαζω συνεχεια την ΑRΩΜΑ μονο και δενεχω ασχοληθει καθολου απο XTRV..
-
περίμενε να το κοιτάξει ο @MIUI_ART μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος και σου έρχεται εμαιλ για λάθος συσκευή
-
@SkourosAnastasios Η διαδικασία των email είναι αυτόματη και βασίζεται στις επιλογές που κάνουμε στο προφιλ μας.
H XTRV είναι ο κορμός της arΩma, οπότε XTRV βάζεις πάντα! Απλά η διαφορά τους είναι ότι η XTRV δεν εχει τον arΩma installer script που σου επιτρέπει να τροποποιείς την εγκατάσταση....
Ο/H SkourosAnastasios έγραψε:
μου ερχονται ειδοποιησεις αναβαθμισης στο RN2 για updates
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0