[XTRV-8.3.22 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 24/03/18 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημερα σας εγω παρατηρώ στο mido σε αυτην την ρομ ποιο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη ρομ.
Μια πρόταση για οσους κλειδώσει το κινητό και δεν εμφανίζει το πληκτρολόγιο για να βάλεις τον κωδικό του Wi-Fi εγω αυτο που έκανα οταν μου κλείδωσε το κινητό μετα απο fr ήταν να ξεκλειδώσω προσωρινά το ρουτερ του σπιτιού μου, μετα αφου το κινητό βρήκε δυκτιο ανοιχτό ξεκλείδωτο το πάτησα μπήκε έβαλα και ετσι προχώρησα στο ξεκλείδωμα γιατι μετα εμφανίζεται το πληκτρολόγιο για να βάλεις στο mi acoount.
Ερωτηση το mido θα παρει καποια στιγμή android 8; -
Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά. Πέρασα κι εγώ την τελευταία ρομ σε mi6 και είναι κι αυτή πολύ καλή. Το μόνο που παρατήρησα είναι μια μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία, ενώ και ο ήχος στις ειδοποιήσεις του viber δεν δουλεύει. Αυτό είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ρομ. Ευχαριστούμε για την τόση καλή δουλειά.
-
Το πρόβλημα με την μπαταρία είναι μεγάλο. Νομίζω θα γυρίσω στην προηγούμενη. Τη ρουφάει τη μπαταρία
-
@SkourosAnastasios
Το ζιπ για ροοτ είναι στην μνήμη της συσκευής σου , μπαίνεις σε twrp και φλασαρεις ..
Δεν υπάρχει rooted xtrv , όλες παραδίδονται χωρίς ροοτ και το περνάς χώρια ..
Για epic που έλεγες δε βλέπω κάτι ..
Στο RN2 πιθανώς δε θα το βρεις στη μνήμη και θα το πάρεις μέσα από το ζιπ της Ρομ .. -
-
Για το πρωτο: όλοι το συναντάμε. Έχουν απενεργοποιηθεί τα θέματα για χώρες της Ευρώπης. Γύρισε το Region σε Ινδία και θα εμφανιστούν.
-
-
Ο/H than73 έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά. Πέρασα κι εγώ την τελευταία ρομ σε mi6 και είναι κι αυτή πολύ καλή. Το μόνο που παρατήρησα είναι μια μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία, ενώ και ο ήχος στις ειδοποιήσεις του viber δεν δουλεύει. Αυτό είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ρομ. Ευχαριστούμε για την τόση καλή δουλειά.
-
@SkourosAnastasios
Κάθε φορά μετά από πέρασμα της ρομ , μετά φλασαρουμε και το supersu zip .. ισχύει για όλες τις συσκευές .. -
παιδιά Καλησπερα!
Απευθυνόμενος σε διαχείριση επειδή έκανα factory reset Κατά λάθος και ξαναπερασα την άρωμα ΡΟΜ θα μπορούσα να έχω σε μέιλ το patch του OTA UPDATE
Ευχαριστώ πολύ! -
Ο/H gkalen έγραψε:
@SkourosAnastasios
Κάθε φορά μετά από πέρασμα της ρομ , μετά φλασαρουμε και το supersu zip .. ισχύει για όλες τις συσκευές ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0