cool. κομπλε, κραταω αρωμα γιατι μου αρεσει πιο πολυ.ευχαριστω & καλη συνεχειαΟ/H gkalen έγραψε:
@SkourosAnastasios
Ίδιες ρομς , διαφορετικός installer ..
Γούστα είναι αυτά , εγώ επειδή δεν έχω στάνταρ προτιμώ απλή xtrv χωρίς ota ..
Για το update θα δούμε ..
[XTRV-8.3.22 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 24/03/18 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Η επιλογή που βάζαμε την μπάρα με τους διακόπτες και φαινοντουσαν ολοι μαζί -νομίζω μορφή πλεγματος- που πήγε??? Τωρα δεν μπορούμε να αλλαξουμε μορφή!!!καμια ιδέα???
-
Όλα καλά εδώ με mi max 2 (oxygen)
Την πρώτη φορά έκανα τα απαραίτητα clean cashes, φλασάρισα τη ROM και μετά magisk και dolby.
Το magisk μου έκανε νερά, είχα κάτι FC's.
Επανέφερα το backup από την 8.3.15 και μετά φλασάρισα πάλι την 8.3.22 με το supersu αυτή τη φορά και όλα καλά.
Από το πρωί δουλεύει ρολόι.
Βάζω την απλή XTRV, όχι την Άρωμα.
Ευχαριστώ....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο από dev έκδοση . Είχα ξεχάσει να κάνω τα 2 προηγούμενα update της dev και είδα αυτή και είπα και εγώ να το κάνω , έλα όμως που όταν έκανα αναβάθμιση μετά από λίγο φρίζαρε το κινητό (Redmi Note 4 64GB/4GB Snapdragon . Λέω μάλλον παίζει ρόλο που δεν τα έκανα με την σειρά τα update και ίσως θέλει καθαρό install για να στρώσει . Το κάνω καθαρό install αλλά δυστυχώς και πάλι το κινητό φριζάρει σε τυχαίες στιγμές και όταν αρχίσει να φριζάρει μετά από λίγο το κάνει μόνο του κάνεις restart και βάλεις το PIN . Τώρα κατεβάζω την stable γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό
-
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο κινητό μπαίνω και εγώ. Ναι, το ίδιο είναι...
-
-
-
Ο/H almichael έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0