[XTRV-8.3.22 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 24/03/18 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@MIUI_ART κατεβαινει ηδη!!! Μεχρι και δαχτυλικο αποτυπωμα μου ειπε θα βαλει για να μη το πειραζω!!! Χαχαχαχαχα
Ευχαριστω!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
-
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
καλησπερα σε ολους.φλασαρα εχτες την 8.3.22 arωma σε mido πανω απο την προηγουμενη xtrv απλη με wipe cache και dalvik cache στο κινητο της γυναικας.κοντευει να με γδαρει ζωντανο γιατι γιατι ο chrome οταν περιστρεφει το κινητο τερματιζεται απευθειας.αποτι διαβασα εχει αναφερθει πριν 2-3 σελιδες.εχει βγει καποιο fix, ή αν οχι ειναι ευκολο να μου σταλει με mail η 8.3.15 arωma να επειστρεψει η συσκευη σαυτη τη rom?
-
-
Ο/H proimos έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου mido, ίσως στρώσει αύριο με την 8.3.29.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@MIUI_ART εκανα factory reset ο browser ηταν με το update και εψαξα και τον βρηκα εδω Mi Browser APKs - APKMirror και εχει ολες τις εκδοσεις
-
@anestisleon
Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς ότι ο browser ήταν με το update . .. o mi browser αναβαθμίζεται αυτόματα από το σύστημα ..
Σου είπα να κάνεις factory reset για να επανέλθει ο browser ..
Εφόσον έχουμε τo hermes και το hennessy και φτάσαμε πλέον σε πολύ καλό στάδιο , τώρα θα γίνουν κάποιες δοκιμές ακόμα στο στήσιμο της Ρομ έτσι ώστε να μη χαθεί ο browser και αναγκαστείτε να κάνετε fr ..
Εσύ ειδικά έπρεπε να κάνεις factory reset γιατί δε φόραγες την ported rom αλλά την τελευταία από cn/eu source ..
ΓΙΑ ΤΟ CHROME ..
Καταρχην ευτυχώς που δε χρησιμοποιώ chrome , ούτε τον συνιστώ ποτέ σε κανέναν , απλά του λέω να τον απεγκαταστησει ..
Το πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει και σε άλλες συσκευές και δε φταιει η Ρομ αλλά το source , οπότε αναμονή για fix από sources ..
EDIT2
Δε βλέπω πρόβλημα σύνδεσης με το chrome σε mido με stable 9.5.4.0 XTRV από global source ..
Δε βλέπω και πρόβλημα με μπαταρία βέβαια κι ας έχει πλέον αποσυρθεί από το official miui en ...
Κολοτουμπες να του κάνω η σύνδεση παραμένει σταθερή .. -
-
-
Οσον αφορά στο mido, το πρόβλημα της στιγμιαίας διακοπής στον bronser στην εναλλαγή portrait - landscape, είναι θέμα της dev 8.3.22 γενικά.
Το κάνει η δική μας global αλλά και η Eu China. Επίσης όταν επανέλθεις από λειτουργία πτήσης , ανοίγει και το ΒΤ πάντα! (ακόμη και αν ήταν κλειστό πριν την λειτουργία πτήσης). Αν δεν το δείς θα έχει επίπτωση στην μπαταρία. Τσεκαρισμένο και στη Eu. Η 8.3.29 αύριο θα δείξει αν η Xiaomi το διόρθωσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0