Καλησπέρα. Έχετε παρατηρήσει αλλαγή στη διάρκεια μπαταρίας επειτα από αναβάθμιση σε 9.5.4.0 σε global room? Η εμένα μου φαίνεται ότι με τα ίδια δεδομένα, πχ μόνο WiFi ανοιχτό εξοικονόμηση κατανάλωσης, πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία;
Κατανάλωση μπαταρίας μετά από update 9.5.4.0
-
-
Ισχυει γενικά για τις 9.5.χ.χ.
Έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες. -
Υπάρχει γενικό πρόβλημα με όλες τις τελευταίες ROM, είτε Stable V9.5 είτε Developer 8.3.22, και ελπίζουμε τουλάχιστον στο επόμενο Update της ερχόμενης Παρασκευής (Developer ROM), η Xiaomi ναι διορθώσει τα προβλήματα.
-
Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι που προτείνετε να κάνω εγώ; θα διορθωθεί μόνο του
με update; ευχαριστώ για την βοήθεια απλά δεν κατέχω πολλά επί του θέματος. -
Ο/H Alexandra1989 έγραψε:
Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι που προτείνετε να κάνω εγώ; θα διορθωθεί μόνο του
με update; ευχαριστώ για την βοήθεια απλά δεν κατέχω πολλά επί του θέματος.
Σε όσους έχουν Original ROM και κλειδωμένο Bootloader στην συσκευή τους δεν έχουν πολλές επιλογές, εκτός από την αναμονή. -
Υπάρχουν όμως και αναφορές για καλύτερη απόδοση στο θέμα της μπαταρίας στην 9.5. Υπάρχουν και αναφορές πως δεν έχει αλλάξει κάτι.
Οι απόψεις είναι διχασμένες... -
Σε εμένα ας πούμε είναι μια χαρά η απόδοση της μπαταρίαςΙσως και λίγο καλύτερα από πριν.Αυτό που έχω αντιληφθεί εγώ είναι η οθόνη,Έχει μειωθεί η απόδοση της φωτεινότητας.Στον ήλιο καταλαβαίνεις διαφορά.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;;
-
Όχι με την φωτεινότητα δεν έχει θέμα. Ευχαριστώ πάντωςγια την άμεση ανταπόκριση. Αναμένω να διορθωθεί. Διότι έχω απογοητευτεί λίγο. Το κινητό είναι καινούριο κ έχει κάνει μόνο 4 φορτισεις συνολικά κ μετά απ την αναβάθμιση ήταν αισθητή η διαφορά. η βοήθεια σας για κάποιους σαν κ μένα που δεν γνωρίζω κ πολλά είναι σημαντικη
-
Δεν έχω παρατηρήσει μείωση στην ζωή της μπαταρίας με την 9.5.4 , αλλά έχω κλείσει πολλές εφαρμογές μέσω κάποιου toolbox app και φυσικά είναι rootαρισμένο.
-
καλησπέρα, πήρα την ανανέωση 9.5.9 stable κανονικά τον Μάρτιο στο mido. Τώρα μέση Μαΐου ξαφνικά η απόδοση της μπαταρίας έπεσε ξαφνικά στο 1/3. Όταν λέω ξαφνικά εννοώ ότι πχ 15 Μαΐου είχα 5 ώρες SOT, τώρα έχω μία. Δραματική διαφορά, χωρίς επιπλέον λογισμικό ή αλλαγές συνηθειών. Ξαναπερασα από πάνω το 9.5.9, αλλά δεν άλλαξε τίποτα....
Το android system έχει ανέβει ξαφνικά στο 35% από 24%.
Υπάρχει λύση?
Αν περάσω developer ή aroma θα λυθεί το πρόβλημα μου? -
Αλλού είναι το πρόβλημα. Ξανακάνε καθαρή εγκατάσταση και πιστεύω θα λυθεί. Έχω την ίδια και βγάζω 1 μέρα και κάτι με 8 ώρες sot
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0