Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Επειδή είμαι νέο μέλος δεν γνωρίζω αν γράφω στο σωστό topic, οπότε την επιείκιά σας παρακαλώ. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Πρίν περίπου ένα μήνα ο γιός μου έριξε το κινητό του στο νερό. Το πήρα αμέσως το σκούπισα όσο μπορούσα έβγαλα την sim tray και το έβαλα στο ρύζι. Σήμερα προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα.το έβαλα στον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λεντάκι αλλά δεν ανάβει. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
xiaomi redmi note 4 red light blinking
-
-
Ο/H stoilas2312 έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Επειδή είμαι νέο μέλος δεν γνωρίζω αν γράφω στο σωστό topic, οπότε την επιείκιά σας παρακαλώ. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Πρίν περίπου ένα μήνα ο γιός μου έριξε το κινητό του στο νερό. Το πήρα αμέσως το σκούπισα όσο μπορούσα έβγαλα την sim tray και το έβαλα στο ρύζι. Σήμερα προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα.το έβαλα στον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λεντάκι αλλά δεν ανάβει. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Το καλύτερο θα ηταν να το πας κατευθειαν σε καποιο μαγαζι-service ωστε να το ψαξουν περαιτέρω μηπως σωθει! -
Εκτός από το ρύζι που το είχες βάλει, έπρεπε να ανοίξεις και την πλάτη του ώστε να το σκουπίσεις και εσωτερικά όσο μπορούσες.
Θέλει σίγουρα ένα καθάρισμα εσωτερικό με ειδικό υγρό σε όλες τις επαφές-βύσματα και έλεγχο της μπαταρίας μην έχει αρχίσει και φουσκώνει -
Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βγάλεις το tray της sim και να το σταθεροποιήσεις δίπλα σε ανοιχτό σεσουάρ με ζεστό αέρα, δηλαδή να μπαίνει ζεστός αέρας μέσα από την υποδοχή του sim tray. Δεν πειράζει αν ζεσταθεί η περιοχή αλλά όχι και να πυρώσει.
-
Μάλλον θα καταστρέψει και την οθόνη από τη θερμότητα αν κάνει αυτό που του προτείνεις. Έτσι κι αλλιώς όμως το τηλέφωνο μάλλον είναι νεκρό. Πολύ λίγες οι πιθανότητες να ξαναδουλέψει (αξιόπιστα και για καιρό τουλάχιστον) εφόσον δεν έγινε ό,τι έπρεπε αμέσως. 1 μήνας με υγρασία είναι πολύς καιρός για να αναστηθεί πλέον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0