Αν είσαι root ,απεγκατάσταση με το root uninstaller. Αν δεν είσαι root, πήγαινε στα δικαιώματα της εφαρμογής και απενεργοποίησε τα δικαιώματά της από τα SMS.Ο/H kritikosg3org3 έγραψε:
Τελικα τι κανουμε παιδια με το yellow pages?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[XTRV-8.3.29 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 30/03/18 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@kritikosg3org3
Ή κατέβασε το xiaomi-miui.gr/community/index…59-YellowPage-delete-zip/ και πέρασε το μέσω twrp. -
-
@manousakas , @apos .. δοκιμάστε αυτό που λέει ο @Mike Bersekeros ..
Θέλει διαφορετικο ζιπ για κάθε συσκευή τελικά , δε δουλεύει το delete zip ..
Αλλιώς θα φτιάξουμε μερικα για κάθε συσκευή ..
Edit
Όποιος ψήνεται το φτιάχνει μόνος του ..
Κατεβάστε το YellowPage-delete.zip
Ανοίξτε το με 7ζιπ ή με οποιο άλλο εργαλείο θέλετε , ακόμα και με root explorer μπορείτε να το κάνετε κατευθείαν από το τηλέφωνο σας ..
Ο σκοπός είναι να πάρετε από το ζιπ της ρομ της συσκευής σας το update-binary και να το βάλετε στο ζιπ του ...delete.zip ..
Από τη ρομ , ανοίγετε το φάκελο META-INF/com/google/android/ .. και παίρνετε το update-binary και το βάζετε στην ίδια διαδρομή του ...delete.zip
Γίνεται αντικατάσταση και έτοιμο..
Φλασαρετε , καθαρίσατε.. -
-
Τι ειναι αυτο το yellow page που βγαζει σε ολους; Στο δικο μου mido γιατι δεν το βγαζει; Μηπως εχω προβλημα;
Θα πρεπε να μου το βγαζει;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
παιδια το προβλημα μου που δεν μου κατεβαίνει με Οτα η ανάβαθμιση παραμενει. μου ζηταει τ αρχειο ζιπ που ενεργοποιει τς οτα αναβαθμισεις. Το έχει κανεις???
-
-
- Για το yellow pages, πας στις εγκατεστημενες εφαρμογές, το βρίσκεις, και στα permission αποενεργοποιείς τα πάντα και αφήνεις μόνο τα permission για τις κλήσεις. Εμένα σταμάτησε να βγάζει το error.
- Για το yellow pages, πας στις εγκατεστημενες εφαρμογές, το βρίσκεις, και στα permission αποενεργοποιείς τα πάντα και αφήνεις μόνο τα permission για τις κλήσεις. Εμένα σταμάτησε να βγάζει το error.
-
Ειναι 1 παρά 10 το πρωί και δείχνει 12:50 μμ.
Έπρεπε να λέει πμ. -
Ο/H thomas01 έγραψε:
Ειναι 1 παρά 10 το πρωί και δείχνει 12:50 μμ.
Έπρεπε να λέει πμ.
-
Η μπαταρια συνεχιζει να ειναι χάλια. Κριμα ελπιζω να το διορθώσουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0