[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
παλοκαρια εχω το mi max 2 με την arvma stable 9.5.4.0 global εχω παρατηρησει οτι 2 φορες το τηλεφωνο εσβησε με αυτην την ρομ.....με αλλες ρομ κανενα προβλημα ουτε μου εχει πεσει ποτε η συσκευη γενικα κανενα θεμα...και τις 2 φορες που εσβησε το παταγα το power παρατεταμενα για να ανοιξει....εχει συμβει σε κανεναν αλλον με αυτην την ρομ να του σβηνει ξαφνικα το τηλεφωνο???Εχει καποιο θεμα η ρομ και δεν το ξερω εγω γιατι εχω να μπω στο φορουμ καμια βδομαδα τωρα...Ξερετε κατι??...Η αληθεια ειναι οτι με την arvma stable 9.5.1.0 china δεν ειχα θεμα ,,,αλλα παλικαρια πολυ καταναλωση μπαταριας...
-
Την μετάβαση από China source σε global source xtrv την έκανες προβλεπόμενα; δηλαδή με factory reset;
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Την μετάβαση από China source σε global source xtrv την έκανες προβλεπόμενα; δηλαδή με factory resemakis1024
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
-
οκ θα το βαλω και θα ενημερωσω αν εχω θεμα...
-
-
Για τις διαφορές δες εδώ
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Η 9.5.1 είναι android 6 με βάση cn/eu source, οπότε αν έχεις επίσης android 6 τώρα την περνάς με wipe cacje, dalvic cache μόνο.
Η 9.5.2 είναι android 6 με βάση global source και θέλει factory reset στην εγκατάσταση της.
Αν έχεις πιο παλιά θέλει επίσης factory reset.
Εδώ θα τη βρεις την 9.5.1 από τη πρώτη σελίδα:
Loading site please wait...
Και την 9.5.2 εδώ:
Loading site please wait... -
@XAndreas
Η stable rom 9.5.2.0 για το cancro είναι global based .. οπότε το καλύτερο θα είναι να την περάσεις με factory reset ..
Να προτιμήσεις την απλή xtrv , για την aroma πρέπει να περάσεις το κατάλληλο twrp , διάβασε το πρώτο ποστ ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0