[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Καλημέρα στο forum. Μια ερώτηση, για να κάνεις fr μέσω της aroma πρέπει να επιλέξεις το wipe data μέσα από τα εργαλεία ή γίνεται από αλλού;
@gkalen Γενικά η ρομ δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από αυτό με τα θέματα που εμφανίζει αδυναμία σύνδεσης με το διακομιστή σύν ότι δεν υπάρχουν πλέον οι live ταπετσαρίες οι οποίες δεν ξέρω αν υπάρχουν ή όχι πλέον στη νέα ρομ. -
@georgem86
Πρώτα κάνουμε Wipe και swipe to factory reset και μετά έγκατασταση της αρομα ..
Αν δεν έχεις κάνει factory reset τότε έρχεσαι από china/eu source και πρέπει να κάνεις fr για να δούμε αν ισχύουν αυτά που λες ... -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
@miltosdelis @ak2 επειδή μάλλον κατέβηκε χαλασμένο το αρχείο σας ζητάει να το ξανακατεβάσει. Αλλά έχετε πάντα την εναλλακτική του κατεβάσματος από το email και φλασαρίσματος μέσω της επιλογής του Updater: Choose Update Package
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αγνόησε την ειδοποίηση.
Είναι κάποιο Bug που θέλει fix.
-
-
Καλησπέρα .
Υπάρχει feedback απο redmi 3s ? Ειμαι με την προηγούμενη stable 9.2.20 malmiek με την οποία έχω θέμα με κολλήματα . Το τηλέφωνο όταν μπαίνει σε αναμονή , 1-2 φορές την μέρα κολλάει , μένει μαύρο και θέλει hard reset . Λέω να δοκιμάσω και αυτήν εδώ . Να την βάλω απο πάνω , να ξανακάνω factory reset ? Να κάνω και format data μήπως κάτι εκεί κολλάει ? Ελεγξα εχτές και είναι unlocked ο bootloader .
Ευχαριστώ -
-
@georgem86
Δεν ισχύει ....
Μέσω twrp τα wipes ...
@Anritsu
Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source .. -
Αυτή εδώ xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI3WMI4W_V9.5.1.0.MXDCNFA_fe912717c6_v9-6.0 που μου ηρθε με mail υποθέτω πως δεν είναι global
Συγνώμη!! οχι με mail αλλά μέσω ΟΤΑ -
Ο/H georgem86 έγραψε:
@gkalen σε ρωτάω αν το fr μέσω του aroma instaler είναι η επιλογή wipe data από τις επιλογές των εργαλείων. Ισχύει αυτό που λέω ή λέω βλακείες;
Αν πατήσεις πάνω στο factory reset έχει επεξήγηση. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0