Όχι, δε χρησιμοποιώ κάποιον. Θα δοκιμάσω κι έτσι πάντως.
[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H dancaer69 έγραψε:
Όχι, δε χρησιμοποιώ κάποιον. Θα δοκιμάσω κι έτσι πάντως.
-
Ευχαριστώ,
Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω σήμερα χωρίς χρήση download manager.
Η εγκατάσταση της recovery και της ρομ μπορεί να γίνει και από linux φαντάζομαι. Δε χρησιμοποιώ τα windows και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με φλασάρισμα σε android συσκευές προτιμώ linux μιας και η αναγνώριση γίνεται συνήθως αυτόματα, ενώ στα windows συχνά υπάρχουν θέματα. Βέβαια για το ξεκλείδωμα του bootloader αναγκαστικά μπαίνω σε windows, αλλά ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί για όλες τις άλλες επεμβάσεις. -
-
-
Όταν πατάω "Οδηγίες εγκατάστασης για όλες τις Android 8 ROM με Global Source" δειχνει πως και το Mi5 παιρνει Android 8 αλλα εγω η μονη πιο φρεσκια που βρηκα ηταν η 9.5.2 και ειναι 7αρι. Μηπως υπαρχει καπου και δεν την βρισκω;
-
Σε mi 6 (SAGIT) με 9.5.3 stable, δεν γίνεται να περάσω την 9.5.6 χωρίς να αλλάξω recovery? γιατί θέλω να αποφύγω το format data, έχω πάνω από 50GB αρχεία στο κινητό..
-
Ο/H teddukos94 έγραψε:
Σε mi 6 (SAGIT) με 9.5.3 stable, δεν γίνεται να περάσω την 9.5.6 χωρίς να αλλάξω recovery? γιατί θέλω να αποφύγω το format data, έχω πάνω από 50GB αρχεία στο κινητό..
-
εχω ενα redmi 5 plus. Πως κάνω εγκατάσταση την ρομ που κατεβασα από εδω;
Εχω ξεκλείδωτο bootloader και twrp. -
@memostrikas
Μπαινεις σε twrp ..
Wipe / .. και swipe to factory reset .. σύρε δεξιά ..
Install / .. και επιλέγεις το zip της Ρόμ .. και swipe to confirm flash ..
Αφού τελείωσει η εγκατάσταση θα πατήσεις το αριστερό κουμπί που λέει , wipe cache and dalvik cache ..
Μετά reboot system
Done ..
Στη περίπτωση που σου βγάλει κόκκινα με το swipe to factory reset τότε θα χρειαστεί format data οπότε θα πας σε άλλη διαδικασία ..
Πρώτα θα κάνεις Reboot / recovery ..
Μετά Wipe / .. και θα πατήσεις το αριστερό κουμπί που λέει format data .. θα πληκτρολογήσεις yes και θα πατήσεις enter ..
Θα πας στο αρχικό μενού του twrp και θα επιλέξεις Reboot / recovery .. όταν το τηλέφωνο μπει πάλι σε twrp θα το συνδέσεις με το usb για να βάλεις το ζιπ της Ρόμ στη κάρτα σου ξανά , λόγω του ότι θα έχουν σβηστεί τα πάντα από τη συσκευή ..
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξωτερική micro sd ή otg επίσης..
Μετά προχωράς όπως γράφω στην αρχή .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0