[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@Kalfinio
Όπως λέει κι ο @MIUI_ART ίσως χρειαστεί τελικά fr ..
Αλλά θα έχετε ενημερωση όταν έρθει η ώρα της Miui 10 .. αν είμαστε τυχεροί ίσως δε χρειαστεί factory reset για συσκευές από android 7.1 και κάτω , όπως φαίνεται σε android 8.0 και πάνω χρειάζεται και format data και fr ..
Οπότε όπως καταλαβαίνεις κι εμείς αναμένουμε τις miui 10 γι'αυτες τις συσκευές και αφού δοκιμάσουμε θα έχετε και σχετική ενημέρωση .. -
-
-
Ο/H vayio έγραψε:
Μετα απο καποιες μερες λειτουργιας σε mido της 9.5.10.0, οι βασικες διαφορες σε συγκριση με την 9.5.9.0 ειναι οι εξης: Πιο smooth λειτουργια - καλυτερο scrolling της οθονης, ελαφρως καλυτερη διαχείριση μνήμης, αλλα ταυτορονα μεγαλυτερη καταναλωση της μπαταριας. Ο καθενας διαλεγει και παιρνει...
-
Ο/H grechal έγραψε:
Η έκδοση 9.5.11.0 στο mido δείχνει να έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απ' όσο διαβάζω. Να την περίμενουμε σύντομα;
Συγκεκριμένα οι συσκευές που θα πάρουν νέες Stable ROM είναι οι παρακάτω...
RedMi 4A / RedMi 4 / RedMi 4X / RedMi 5A / RedMi 5 / RedMi 5 Plus / RedMi Note 4X / RedMi Note 5A / RedMi Note 5A Lite / RedMi Note 5/PRO / Mi Max 2 / Mi Max και ίσως το RedMi S2 -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable XTRV & ARΩMA V9.5.X.X ROM για τις ακόλουθες συσκευές...
Mi Max (Hydrogen) / Mi Max 2 (Oxygen) / RedMi 4A (Rolex) / RedMi 5 (Rosy) / RedMi 5A (Riva)
/ RedMi 5 Plus (Vince) / RedMi Note 4X (Mido) / RedMi Note 5A (Ugg) / RedMi Note 5A Lite (Ugglite)
Οι υπόλοιπες ROM για τα RedMi 4 (Prada) / Mi Mix 2S (Polaris) / RedMi Note 5/Pro (Whyred) θα είναι διαθέσιμες μέχρι την Κυριακή 24/6.
Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
-
-
Ο/H lambroukos έγραψε:
Υπάρχει και νεότερο ή καλύτερο σε stable για την συσκευή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση !!!
-
παιδια μπερδευτικα . εχω την τελευταια aroma 8,4,19 και μου ηρθε στο μαιλ ειδοποιηση για την stable v9.5.5 .. δεν μου την εβγαλε ομως στο ΟΤΑ .... να υποθεσω οτι επειδη εχω την δικια μας AROMA δεν την εβγαλε????Στο μαιλ μου ελεγε να κατεβασω την τελευταια aroma V9.5.5 MIMAX2 ... Τελικα τι να κανω ???? Αυτη ειναι η δικια μας ΑΡΟΜΑ (developer) ή η STABLE ???? τι απο τα 2 ισχυει???? δεν θα ξαναβγει δικια μας AROMA ??? οποτε περναμε αυτην ????? με τα ΟΤΑ τι γινεται???
πολλες αποριες μαζεμενες ))))))))) -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιδια μπερδευτικα . εχω την τελευταια aroma 8,4,19 και μου ηρθε στο μαιλ ειδοποιηση για την stable v9.5.5 .. δεν μου την εβγαλε ομως στο ΟΤΑ .... να υποθεσω οτι επειδη εχω την δικια μας AROMA δεν την εβγαλε???? στο μαιλ λεει οτι να κατεβασω την xiaomi-miui-hellas-arΩma-MIMAX2_V9.5.5.0. ..
Τελικα τι να κανω ???? Αυτη ειναι η δικια μας ΑΡΟΜΑ (developer) ή η STABLE ???? τι απο τα 2 ισχυει???? δεν θα ξαναβγει δικια μας AROMA ??? οποτε περναμε αυτην ????? με τα ΟΤΑ τι γινεται???
πολλες αποριες μαζεμενες )))))))))
Η xtrv dev έχει παγώσει μέχρι να ετοιμαστεί η miui10.
Ota θα σου έβγαζε εφόσον είχες την προηγούμενη stable , αλλά εσύ έχεις dev. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0