[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Για ποιο τηλέφωνο;
-
-
-
Επειδη δεν έχω λάβει την τελευταία stable σε mail μπορείτε να μου την ξανά στείλετε.
-
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις-επισημάνσεις σας
Ο/H amavroudis έγραψε:
1. Κάνεις reboot to recovery, όχι στο σύστημα.
Αναφέρεσαι προφανώς στο βήμα 3δ που έγραψα πριν και στην 1η απορία μου.
Ευχαριστώ για την διόρθωση, θα πάω με το βελάκι τέρμα πίσω στην αρχική οθόνη του twrp και θα πατήσω reboot και μετά reboot to recovery
Εννοείς την επαναφορά των αρχείων μου κλπ. που έγραψα στο βήμα 9 από το backup που θα έχω φτιάξει στο βήμα 2;
Δεν θέλω να ανεβάζω αρχεία στο cloud (mi account ή google account), για αυτό θα προτιμούσα κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή μου.
Δυστυχώς σε αυτό το στάδιο ανακάλυψα ότι το Mi Pc Suite δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνό μου και δεν μπορεί να κάνει backup, οπότε ψάχνω λύση για αυτό. Mi account/google account θα είναι η τελευταία λύση
Ok
Ο/H makis1024 έγραψε:
Συγνώμη αλλά format data και όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν χρειάζονται στην περίπτωσή σου
Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης γίνεται ΜΟΝΟ την πρώτη φορά που θα περάσετε την δική μας Android 8 ROM.
Στο επόμενο Update το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι απλά Flash την ROM, είτε από το Recovery, ή από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις λάβετε τα OTA.
Εγώ πηγαίνω από XTRV-8.5 Stable 8.5.3.0 (MAMCNED) σε XTRV Stable 9.5.4.0 και σε προηγούμενο μήνυμα μου έγραψες ότι χρειάζεται factory reset επειδή η παλιά είναι China source , ενώ η καινούργια global source.
Το factory reset δεν συμπεριλαμβάνει και format data?
Για τα επόμενα update, ok, το καταλαβαίνω, αλλά τώρα χρειάζεται (εκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος)
????????
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το Santoni δεν έχει πάρει ακόμα Oreo.
Όταν βγει, μάλλον θα σας ξαναενοχλήσω
Ο/H makis1024 έγραψε:
1. Reboot recovery γιατί με το καινούργιο θα κάνεις όλες τις δουλειές σου , reboot system γιατί ; στο καινούργιο twrp θέλεις να μπείς για nandroid Backup, factory reset ( wipe =>advanced wipe=>wipe cache , dalvik, data), install rom , την επόμενη φορά που θα κάνεις reboot system θα είναι όταν θα μπουτάρεις κανονικά στην καινούργια ρομ.
Οπότε στο βήμα 3δ θα πάω reboot to recovery για σβησίματα, εγκατάσταση ROM κλπ και reboot system θα κάνω μετά το δέυτερο flash (βήμα 8δ)
Ο/H makis1024 έγραψε:
3. Αφού έχεις εξωτερική SD , και εάν έχεις χώρο , επειδή πιάνει πολύ χώρο , κράτησε και το nandroid Backup στην εξωτερική SD , δηλαδή εάν χρειαστεί format data λόγω unable to mount storage δεν θα σβήσει από την εξωτερική sd, το format data δεν σβήνει αρχεία από εκεί.
Δεν είχα χώρο στην SD, αλλά αντέγραψα το περιεχόμενο της στο pc, οπότε πλέον μπορώ να σβήσω τα πάντα και να υπάρξει αρκετός χώρος στην SD για το nandroid backup
Ευχαριστώ -
Άλλο factory reset , άλλο format data.
Το factory reset περιλαμβάνει μόνο
Wipe cache
Wipe dalvik/art cache
Wipe data
Αφήνει έξω
Wipe internal storage
Wipe System
Wipe external sd
Wipe usb otg
Το format data
Κάνει format στο internal storage προκειμένου να γίνει encryption. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Άλλο factory reset , άλλο format data.
Το factory reset περιλαμβάνει μόνο
Wipe cache
Wipe dalvik/art cache
Wipe data
Αφήνει έξω
Wipe internal storage
Wipe System
Wipe external sd
Wipe usb otg
Το format data
Κάνει format στο internal storage προκειμένου να γίνει encryption.
Ευχαριστώ για την επεξήγηση, τα είχα μπερδέψει
ΥΓ: Τώρα παιδεύομαι με το backup επαφών κλπ. Το MiPcSuite δεν συνδέεται, το SyncDroid κάνει αιώνες, το MiPhoneAssistant εγκαταστάθηκε στο pc αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό (παρότι ενεργοποιώ το install from usb αυτό απενεργοποιείται αμέσως)........ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ -
Κάνε extract τις επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου σου και θα δημιουργηθεί ένα vcf αρχείο. Το παίρνεις στον υπολογιστή σου και κάνεις import όταν τελειώσεις.
Για το mi PC suite δες εδώ
Αντίγραφο ασφαλείας στο Google drive
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0