Καλησπέρα παιδία! Να ρωτήσω πότε θα βγεί η επόμενη Stable; H 9.5 μας θερμαίνει λίγο το κινητό μας ενω η 9.6 λύνει τέτοια προβλήματα. Ρωτάω για να δω αν αξίζει να πάω πίσω στην 9.2.3 η αλλίως να περιμένω. Ευχαριστώ πολύ!!
[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Redmi Note2
MluI ROM Redmire Note 2 - MluI takeover - Xiaomi MluI Official Forum
Version: V9.6.3.0.LHMMIFD (MIUI9) -
-
Ο/H mathew bellamy έγραψε:
Good evening guys! Ask when it will come out the next Stable; H just 9.5 warms us our mobile phone while the 9.6 solves such problems. I ask to see if it is worth going back to 9.2.3 or else wait. Thank you very much!!
Thank you my friend -
Ο/H file015 έγραψε:
Ο/H mathew bellamy έγραψε:
Good evening guys! Ask when it will come out the next Stable; H just 9.5 warms us our mobile phone while the 9.6 solves such problems. I ask to see if it is worth going back to 9.2.3 or else wait. Thank you very much!!
-
And I thought the same for my phone to lock, but it was to the driver on the computer, when I installed a new driver everything went perfectly. After routing and inserting the gapss, I deleted a lot and I am very satisfied. Of course, I am wait for our community to release 9.6, and we will not wait for the 10 because the support for RN2 has stopped.
-
Μια μικρή παρατήρηση. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί
Κατέβασα την 9.5 για το land της ανηψιάς. Στον έλεγχο του md5 με το προγραμματάκι WinMD5 αυτό κόλλαγε και δεν προχωρούσε
Παρατήρησα τα παράξενα εικονίδια στην ονομασία της aroma και έκανα μετονομασία.
Το WinMD5 ολοκλήρωσε αμέσως την διαδικασία με επιτυχία
Το όνομα της ROM ήταν αυτό:
xiaomi-miui-hellas-6.0_land_arΩma_Stable_V9.5.5.0.zip
και το άλλαξα σε αυτό:
xiaomi-miui-hellas-6.0_land_arΩma_Stable_V9.5.5.0.zip
Το αναφέρω γιατί μπορεί να συμβεί και σε άλλον
Ελπίζω μόνο κατά την εγκατάσταση να μην έχω πρόβλημα από την μετονομασία -
-
Έχεις κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη ρομ ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχεις κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη ρομ ?
Λες να μην την αλλάξω ;
Τότε πως απλώς θα κάνω format όλα τα δεδομένα που έχω ( να διαγράψω τα πάντα από φωτογραφίες κτλπ ) ώστε να την δώσω στο φίλο μου ( οι εφαρμογές δε με πειράζει και να μην φύγουν ) ;
Αν και τα πήρα όλα, αλλά θα ήθελα να το καθαρίσω και με κάποιον τρόπο.. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μην αλλάξεις ρομ, απλά κάνε αυτά ---> Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Αλλά πέρα του γεγονότος πως δουλεύει καλά η ήδη υπάρχουσα, πιστεύεις πως δεν αξίζει και λόγο αλλαγών και βελτιώσεων ; Δεν έχει μεγάλη διαφορά η ROM που έχω με την τελευταία αυτή εδώ ;
Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0