Επειδή ξανά γυρνάμε σε china/eu, καλύτερα να περιμένεις να βγουν με source china/eu ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις εκ νέου factory reset

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεγώ που έκανα factory reset και δεν έχω τώρα καμία ρομ επάνω στο κινητό περασμένη ποια να περάσω;Ο/H NasDriver έγραψε:
Επειδή ξανά γυρνάμε σε china/eu, καλύτερα να περιμένεις να βγουν με source china/eu ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις εκ νέου factory reset
Αποκλείεται να μην έχεις καμία, μετά το factory reset ανοίγει ξανά στην τελευταία που είχες, η οποία είναι ποια ?Ο/H miltosdelis έγραψε:
και δεν έχω τώρα καμία ρομ επάνω στο κινητό
εκανα μετα και dalvik cache + cache + data + system format γι αυτο δεν εχω τιποτα βαθι καθαρισμαΟ/H NasDriver έγραψε:
Αποκλείεται να μην έχεις καμία, μετά το factory reset ανοίγει ξανά στην τελευταία που είχες, η οποία είναι ποια ?Ο/H miltosdelis έγραψε:
και δεν έχω τώρα καμία ρομ επάνω στο κινητό
Ο/H NasDriver έγραψε:
Edit by NasDriver@miltosdelis , όλες οι ερωτήσεις σου πλέον, μόνο εδώ προς αποφυγή σύγχυσης διπλών απαντήσεων---> TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI