Διαφήμιση

Downgrade σε Redmi Pro -omega

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
      Αφού εστησα όλο το κινητό ΚΑΙ ΠΑΛΙ από την αρχή και είδα με ικανοποίηση να δέχεται τις εφαρμογές μου εκτός play store είπα οκ εντάξει ήταν να γίνει έκανες και κάτι στο κινητό και δεν τα δεχόταν.
      Ήρθε η ώρα της αναβάθμισης,ακολουθώ τα μηνύματα και το κάνω αναβάθμιση .
      Επανέναρξη, εκκίνηση εφαρμογές εκτός πλεϊ ; Παπαλα.
      Μεγάλη απογοήτευση.
      Προφανώς είναι θέμα της ρομ ,δεν μπορεί να είναι κάθε φορά από εμένα αφού γίνεται fr .
      Στην αρχή όταν πήρα την συσκευή ,πέρα από τα αρχικά προβλήματα με την μαϊμού ρομ που με βοήθησαν τα μέλη ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ να τα διορθώσω , ήμουν ενθουσιασμένος με την απόδοση της συσκευής.
      Δεν με ενόχλησαν κάποιες ρομ με κάποια ψιλοθεματακια αφού επέλεξα να έχω xtrv . όμως αντιμετωπίζω τώρα αν θυμάμαι καλά από την αρχή του χρόνου περίπου ,τον Ιανουάριο , Φεβρουάριο? θέμα με τις εφαρμογές εκτός πλεϊ και δεν μπορούμε να το διορθώσουμε ή έστω να μάθουμε γιατί γίνεται αυτό.
      Έχω μια συσκευή που δεν λειτουργεί ικανοποιητικά , είναι σαν να έχεις μια BMW 525 και να τρέχει ατμοσφαιρικά ,τι να το κάνω αυτό?
      Προφανώς έχει θέμα!
      Δεν μπορεί να στήνω κάθε εβδομάδα το κινητό από την αρχή για να έχω τις εφαρμογές εκτός πλεϊ! Δεν γίνεται αυτό.
      Άρα είτε περνάω σε σταθερή είτε την περνάω κάποια άλλη ρομ και άντε πάλι τους πειραματισμούς, απογοήτευση
      Προσεβλεπα στο ΜΙ 7 αλλά μου φαίνεται και με τέτοιες καθυστερήσεις στο να βγάλουν ένα μοντέλο και με αυτό το θέμα που έχει με τις εφαρμογές εκτός πλεϊ αρχίζω να αναθεωρω τις απόψεις μου για την xiaomi παρά τις πολύ αξιόλογες προσπάθειες της ελληνικής ομάδας.
      Ευχαριστώ ||
    • Και για να δώσω περισσότερες πληροφορίες , μετά από κάθε αναβάθμιση πρέπει να αποκτήσω πάλι δικαιώματα προγραμματιστή πράγμα που παλαιότερα δεν γινόταν.
      Έχω βάλει επίσης ένα zip το sony enabler που σου επιτρέπει να κατεβάζεις από πλεϊ προσομοιαζοντας την συσκευή ως συσκευή της sony.
      Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει error -505 δεν ξέρω αν βοηθά αυτό αλλά το αναφέρω μπας και λέει κάτι.
    • Διαφήμιση
    • Είπα να τις δοκιμάσω αυτές τις επιλογές και ευχαριστώ για την υπόδειξη αλλά δεν λειτούργησε τίποτα απ' όλα αυτά , όπως και δεν περίμενα άλλωστε.
      Δεν είναι μόνο εφαρμογές της Sony που τις δίνει εξάλλου το XDA αλλά και το miui forum αλλά και άλλες τις οποίες έχω είτε στην εσωτερική μνήμη είτε στην SD.
      Δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση των εφαρμογών.
      Αλλά εδώ είναι ένα ερώτημα που το έθεσα και σε άλλο σημείο.
      Πώς δέχεται κανονικά το adaway που είναι εκτός store και δεν επηρεάζεται και άλλες εφαρμογές δεν τις αφήνει?
      Και γιατί τις δέχεται μετά από fr και στην αναβάθμιση τις ακυρώνει? Δεν τις εμφανίζει καν στην αρχική αφού τις κάνει απεγκατασταση .
    • Ασυμβατότητα με MIUI, με έκδοση android...μερικές περιπτώσεις...

Αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς είναι τόσο σημαντικές για εσένα, καλύτερα να γυρίσεις σε μία ρομ που όλα ήταν ΟΚ.

Αν στην πορεία θέλεις να δοκιμάσεις νεότερη ρομ, πέρνεις πρώτα ένα nandroid backup από TWRP, δοκιμάζεις και εάν δεν δουλεύει πίσω στην λειτουργική με το backup
    • Αυτό ήταν καταρχήν το σκεπτικό του νήματος για downgrade .
      Αν το κάνω αυτό ,θα πρέπει να αποφεύγω τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών επειδή αυτό θα φέρει ασυμβατότητα με ανενημερωτη ρομ??
      Η δεν παίζει αυτό κανένα ρόλο??
      Επειδή θα μπορούσα να περάσω και αυτήν την ρομ αλλά βλέπω και σε αυτήν και στην προηγούμενη μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, αν βέβαια δεν είναι θέμα μπαταρίας.
      Αλλιώς θα προτιμούσα να γυρίσω στις αρχικές ρομ μετά την 8.1....που για μένα δούλευαν άψογα.
    • Το downgrade σίγουρα θα σου δώσει μία συσκευή όπως την θες.

Από εκεί και πέρα είτε αναβάθμιση των εφαρμογών, είτε αναβάθμιση της ρομ είτε και τα δύο μπορεί να σου επαναφέρουν τα προβλήματα ή όχι.
      Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά...στην ουσία το βλέπεις στην πράξη :(

Αλλά τουλάχιστον πριν από κάθε αναβάθμιση της MIUI (ίσως και εφαρμογών) , πέρνεις full TWRP backup και δοκιμάζεις, αν κάτσει μένεις, αν δεν κάτσει πίσω στην λειτουργική :)
    • Διαφήμιση
    • Οκ ευχαριστώ νομίζω ότι μου είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πλέον , θα το σκεφτώ λίγο το θέμα αν και όπως βλέπω τα πράγματα μάλλον θα περιμένω την επόμενη έκδοση να την περάσω με fr και αναλόγως είτε μένω εκεί , είτε πάω πίσω είτε πάω σε σταθερή είτε πάλι συμβιβάζομαι χωρίς τις εφαρμογές ή θα βρω άλλη λύση.
      Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον κόπο σου και τον χρόνο σου.
      Υ.Γ. για το adaway είχε απαντηθεί στην αρχή του νήματος αλλά μες στην πρεμουρα να βρω λύση το ξέχασα .
      (holidayspirit) (listening) (abe)