Διαφήμιση

Καινουργιο Μι6

• Απαντήθηκε
    • Καινουργιο Μι6

Καλησπερα στην κοινοτητητα.
      Ειμαι κατοχος ενος Μι6 εδω και περίπου ενα μηνα και πραγματικα εχω να πω οτι παροτι δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα, απο την αλλη δεν με εχει κερδισει και 100%, εχοντας ως γνωμωνα την αμεση συγκριση με το προηγουμενο κινητο μου που ηταν το πρωτο redmi3 αγορασμενο περιπου 3χρονια πριν.

Και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι μιας και η συγκριση ισως να ακουστει βεβηλη σε καποιους επαιοντες.... ^^

Η μπαταρια του κινητου, ενα χαρακτηριστικό που εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ, δυστυχως μετα και την τελευταια αναβαθμιση θα ελεγα οτι συνοψιζεται στην εξης εκφραση: what a lemon....!
      Αδειαζει μετα απο περιπου μια μερα (ισως και πιο συντομα) με μετρια χρηση τηλεφωνου αλλα αρκετη ιντερνετ και facebook. Σημειωστε οτι δεν παιζω καθολου παιχνιδια, χρησιμοποιω αρκετα ομως viber και messenger.

Βαρος. Μου φαινεται βαρυ οσο και να σας ακουγεται τραβηγμενο ειδικα οταν το κρατας, οπως τωρα που πληκρολογω με το δεξι και το κρατω με το αριστερο για αρκετη ωρα.

Συμπερασματικα, και για να μην ειμαι αδικος γιατι σιγουρα το κινητο απο πλευρας specs ειναι σιγουρα φοβερο και προφανως πολυ ποιοτικοτερο απο αλλα πολυ πιο ακριβα εχω να πω οτι εμενα - που ειμαι ενας απλος χρηστης χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις χρησης - δεν με κερδισε με το ιδιο τροπο που με ειχε κερδισει το ταπεινο 3αρι οταν το πρωτοπηρα ερχομενος απο ενα....''σνομπ'', εκεινη την εποχη iphone 5s.

Ποιοτητα φωτογραφιας. Οι μπροστινες φωτογραφίες ειναι καλες, προσπαθω να καταλαβω ωστοσο εαν αυτο οφειλεται στην οθονη του κινητου η στην καμερα μιας και τυπομενη φωτογραφια δεν εχω δει ακομα. Ωστοσο θεωρω οτι ειναι καλυτερες απο αυτες που εβγαζε το προηγουμενο.
      Σελφι δεν βγαζω. Μια που εβγαλα με συνθηκες χαμηλου φωτισμου (απογευμα στο αμαξι) ηταν πολυ θορυβωδης με αρκετο κοκκο.

Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω θα ηθελα την αποψη σας για το κατα ποσο ειναι αναγκαια καποια παρεμβαση στη rom η οποια ειναι stable global.

Αυτα τα ολιγα με εκτίμηση.
      Images
      • Screenshot_2018-04-07-19-24-08-086_com.android.settings.png

137,48 kB, 1.080×1.920, viewed 178 times
      • Screenshot_2018-04-07-19-24-18-412_com.android.settings.png

129,7 kB, 1.080×1.920, viewed 171 times
    • Η rom είναι official τώρα τα άλλα είναι θέμα γούστου, με τόσα αρνητικά που έβαλες εγώ δεν θα ζητούσα την γνώμη κανενός αλλά θα το έδινα να ησυχάσω, α να μην ξεχάσω καλό Πάσχα Καρντάση.
    • Αγαπητέ @Lambert γιατί αγόρασες το sagit; Εφόσον δεν σου χρειάζεται η επεξεργαστική δύναμη ας έπαιρνες το redmi note 4 (mido) ή το redmi 5 plus (vince) και να είχες μπαταρία 3 μέρες.
      Καλή Ανάσταση!
    • Διαφήμιση
    • Έχετε δικιο φιλοι μου μαλλον η αγορα του δεν ηταν και πολυ πετυχημενη στη δικη μου περιπτωση. Ωστοσο αναρωτιέμαι το θεμα της μπαταριας απο μονο του δεν ειναι σημαντικο αναξαρτητα απο του τι χρηση κανει κανεις για ενα τηλεφωνο το οποιο θεωρειται premium?
    • Τα δίκια σου τα έχεις βέβαια. Αλλά η υψηλή ισχύς έχει και τα μειονεκτήματα της, όπως καταλαβαίνεις. Παρόλαυτα δοκίμασε να περάσεις τις νέες xtrv global source rom, δεν το έχω το τηλέφωνο για να σου πω, μπορεί να είναι καλλίτερα αναφορικά με την κατανάλωση.
      Δες και εδώ μήπως και το φέρεις στα νερά σου:
      Miui Battery Tips
    • @Lambert Πίστεψε με κάνεις δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση γιατί ο καθένας λειτουργεί με τα δικά του θέλω το κινητό, παράδειγμα αν το είχε η Στρατηγός μου στο σπίτι θα κρατούσε 10 μέρες η μπαταρία, αν το είχα εγώ ούτε 8 ώρες την χρήση που το κάνω. Άρα η απαντήσεις που θα πάρεις είναι ανάλογα με την χρήση του καθενός GPS data facebook messager κ.λ.π. μια χαρά κινητό έχεις φίλε και αν κάτι δεν πάει καλά θα διορθωθεί στο επόμενο update μην στεναχωριέσαι.
    • Φιλοι μου μπορείτε να μου διευκρινησετε τα updates γινονται αυτοματα η εξαρταται απο την ρομ?
      Επισης μπορείτε να μου πείτε πως θα γινει η οθονηη λιγοτερο ευαισθηητη γιιατι πατιουνται δυο και τρειςς φορες τα πληκτρα ενω πληκτρολογω?
    • Διαφήμιση
    • Εφόσον έχεις official rom γίνονται αυτόματα. Πήγαινε στον updater και πάνω δεξιά έχει τρεις τελιτσες. Πάτα πάνω και κάνε τις τροποποιήσεις που θέλεις.

Για την ευαισθησία της οθόνης δεν γνωρίζω να υπάρχει ρύθμιση...