Καλησπέρα παιδιά. Πήρα πριν λίγες ώρες το xiaomi 4x και απλά ασχολούμαι με μικρό προβλήματα που προκύπτουν.
Το τελευταίο και αυτό που δεν μπορώ να λύσω με τίποτα είναι ότι τραβάω φωτογραφίες και αυτές δεν αποθηκεύονται.τραβηξα 5-6 και όλα καλά και όλες τις υπόλοιπες δεν μου κάνε το χατήρι να τις αποθηκεύσει. Ούτε στην συλλογή είναι ούτε από την εξερεύνηση αρχείων τα βρήκα κάπου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
Πρόβλημα με φωτογραφίες
-
-
Ανέβασε φωτογραφία εκεί που λέει Σχετικά με το τηλέφωνο - Miui έκδοση.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το πρόβλημα μόλις έγινε ακόμα καλύτερο. Η κάμερα δεν δουλεύει καν.την ανοίγω, παντού μαύρο και δεν πατιεταιι τίποτα. Ευχαριστώ που απάντησες τόσο γρήγορα !
-
-
-
Επειδή είμαι παντελώς άσχετη τι φάση με την μαιμουδορομ μου? Που να βρω το δίκιο μου? (αν έχω δικιο)
-
Περίμενε, δεν είμαι σίγουρος. Θα μας πουν οι γνώστες.
-
Δεν το νομίζω δες λίγο είμαι έξω τώρα 8.2.12.0 MAMMIEA - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H amavroudis έγραψε:
Περίμενε, δεν είμαι σίγουρος. Θα μας πουν οι γνώστες.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν είναι μαϊμού. Λάθος έκανα...
-
-
Έκανα και την εκκαθάριση δεδομένων, πήγα να ανοίξω την κάμερα, κολλημένη κλασσικά και μου πε και ένα ωραιότατο η κάμερα δεν ανταποκρινεται
-
Πέρασε τους drivers δες εδώ: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Μετά κατέβασε το miflash tools από εδώ Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Κατέβασε την fastboot rom από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum θα βρεις την συσκευή σου δες screenshot.
Και εδώ πως γίνεται η εγκατάσταση της fastboot rom Flash με το MiFlash (VIDEO)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0