Φλασαρισα την dev aroma 8.4.12 όλα καλά τελικά αν και έκανε αυτόματα επανεκκίνηση στο τέλος του φλασαρισματος και δεν έγινε root ενώ το επέλεξα μέσα από τις ρυθμίσεις τηςaroma rom!επίσης δεν μπήκε η εφαρμογή doldy atmos την βρήκα και την έκανα φλας! Να δούμε και από μπαταρία πως τα πάει!Αυτά σε mido 3rom 32ram
Καλησπέρα. Εγώ έβαλα χτες πρώτη φορά XTRV rom και έγινα VIP. Ο ota updater έχει λήξη. Θα μου στείλετε τον καινούργιο? Όπως και όλες τις τον που αντιστοιχούν στο κινητό που έχω?
Πήρες email και τη κατέβασες από το link στο email;
Αν ναι, όλα έχεις vip OTA από εδώ και πέρα.
Αν όχι, θα χρειαστεί να περάσεις μια από τις επόμενες rom εφόσον τη κατεβάσεις από το email.
Πήρες email και τη κατέβασες από το link στο email;
Αν ναι, όλα έχεις vip OTA από εδώ και πέρα.
Αν όχι, θα χρειαστεί να περάσεις μια από τις επόμενες rom εφόσον τη κατεβάσεις από το email.
δεν έλαβα κανένα μέιλ. Πέρασα ρομ και μετά έγινα μέλος. Γι'αυτό στέλνω εδώ ώστε να μου το στείλετε τώρα.
Το κινητό που έχω μπορεί να μη λάβει επόμενη. Αλλά Το θέλω γιατί το δικαιουμε και για να μη ψαχνω κάθε μέρα στα αρχεία για νέα έκδοση.
Επίσης δεν έχω λάβει κανένα newsletter από το φόρουμ. Κ θέλω να δω αν όντως λαβαινω μέιλ από δω.