ειδες όταν έκανες την εγκατάσταση αν σου έβγαζε στο log κάποιο error η κάποιο unmount system? δεν είμαι ειδικός αλλά μάλλον πας για format data για να στρώσει.
[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
αυτο κανω κατεβαζω την προηγουμενη και βλεπουμε.
-
@Nikos Ifantis
Δυστυχώς θα χρειαστεί format data πλέον ..
Πάρε φωτό βίντεο και ότι άλλο θες μεσω twrp στο pc σου γιατί θα χαθούν όλα ..
Κλείδωσε το data , αν διαβάσεις τις πρώτες σελίδες θα καταλάβεις ... -
οχι ρε να παρει.σιγουρα δεν υπαρχει αλλος τροπος?
-
μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να κάνεις fr και να περάσεις την rom αλλά και πάλι και να στην περάσει και να αποφύγεις το format data, θα το βρεις κάποια στιγμή μπροστά σου.
Υγ. σε περίπτωση που σου περάσει χωρίς format data, όταν πας να κάνεις back up φρόντισε να μην έχεις βάλει pin στην οθόνη κλειδώματος γτ μετά δεν θα σου το αναγνωρίζει όταν πας να κάνεις restore. -
-
-
Στις Ρυθμισεις->Αρχικη οθονη & προσφατα η επιλογη Ενεργοποιηση αποθηκης εφαρμογων τι ακριβως κανει; ξερει κανεις; δεν την εχω ξαναδει.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δοκίμασε supersu. Το magisk όταν συνέλθει...
-
-
Μετα από 12 ώρες τσάκισμα σε RN3 KENZO όλα άψογα και καλύτερη συμπεριφορά από την 8.3.29.
Μπράβο και πάλι που δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε.
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Στις Ρυθμισεις->Αρχικη οθονη & προσφατα η επιλογη Ενεργοποιηση αποθηκης εφαρμογων τι ακριβως κανει; ξερει κανεις; δεν την εχω ξαναδει.
-
@MIUI_ART δεν ειναι όπως τα περιέγραψες παραπάνω που ρώτησε κάποιος άλλος
είπα να πάω με το ρεύμα(ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα) και πέρασα την νέα rom για τι mi6-fix
και (απέκτησα πρόβλημα) μου κάνει boot σε twrp
πήγα πάλι πίσω στην χθεσινήαλλά τα ίδια
πάω για την 8.3.29
πάλι τα ίδια boot σε twrp
καμιά ιδέα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0