[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H nasaras_Gr έγραψε:
@gkalen περασα ενα module απο το magisk
Απεγκατέστησέ το, και κάνε Flash πάλι την ROM για να στρώσει. -
-
Ο/H nasaras_Gr έγραψε:
@MIUI_ART πως το σβηνω; αφου σου λεω δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο το να παω στις ρυθμισεις
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H pandim1 έγραψε:
-
Μου ήρθε μύνημα αναβάθμισης στον updater και κάθε φορά που το ανοίγω και το ελενχω αλλά δεν κάνω αναβάθμιση συνεχίζει να μου δίνει ειδοποίηση.αυτο το κάνει τις τελευταίες 2-4 εκδόσεις.υπαρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό ?
-
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
δεν κάνω αναβάθμιση συνεχίζει να μου δίνει ειδοποίηση.αυτο το κάνει τις τελευταίες 2-4 εκδόσεις.υπαρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό ?
-
Καλημέρα. Πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω την επόμενη να διορθωθούν. Κάμερα σε redmi pro χειρότερη, ζεσταίνεται η συσκευή, και λίγο πιο αργή. Καλύτερη διαχείριση της ραμ. Πριν 1,2 γιγα ελεύθερη, τώρα 1,5. Αναμένουμε την επόμενη για διορθώσεις. Έτσι να έχει και suspens χάχαχα. Συνεχίστε παιδιά τις προσπάθειες και όλα καλά. Ευχαριστούμε.
-
Να πω τώρα ότι δεν πρόσεξα ποτέ αυτές τις τελείες ? Δεν τολμώ γιατί θα παρεξηγησω τον εαυτό μου.
Μην το πείτε μην το σκεφτείτε γιατί αλλιώς.....απ' το παράθυρο,ωϊμέ!!!!
-
Ο/H hakallim έγραψε:
Καλημέρα. Πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα.
Τα χειρότερα ήταν σε Mi-6 & Mi-Mix 2 όπου υπήρξαν και περιπτώσεις Bootloop με αναγκαστικό Format Data για επαναφορά.
Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τα ίδια και την επόμενη εβδομάδα.
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Να πω τώρα ότι δεν πρόσεξα ποτέ αυτές τις τελείες ? Δεν τολμώ γιατί θα παρεξηγησω τον εαυτό μου.
Μην το πείτε μην το σκεφτείτε γιατί αλλιώς.....απ' το παράθυρο,ωϊμέ!!!!
Όσο ζει κάποιος μαθαίνει. -
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0