[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
και επειδη πρεπει σε κανα 2ωρο να φυγω καλυτερα format ? ή factory reset ? Για φορματ ποια κουτακια τσεκαρω ? το εχω ξανακανει αλλα παραλληλα ετοιμαζω και δουλεια και δεν προλαβαινω να ψαξω. Εχει να κανω τσεκ στα 1.dalvik 2.cache 3.system 4.data 5.internal storage 6. usb storage
Σας ζαλισα πρωι πρωι... -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Την άρωμα βάζεις ή την απλή ?
-
@ovelix11
Υοηρξε σοβαρό πρόβλημα με τις Ρομ για sagit και chiron ..
Πολυ πιθανώς να έχουν κλειδώσει τα data και να χρειαστεί format data , factory reset κ.λ.π. ..
Παρτε backup φωτό και βίντεο από το twrp προς το pc ..
Edit
Τσεκαρετε και bootloader επίσης , αν και δε νομίζω να κλείδωσε κι αυτός .. -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
και επειδη πρεπει σε κανα 2ωρο να φυγω καλυτερα format ? ή factory reset ? Για φορματ ποια κουτακια τσεκαρω ? το εχω ξανακανει αλλα παραλληλα ετοιμαζω και δουλεια και δεν προλαβαινω να ψαξω. Εχει να κανω τσεκ στα 1.dalvik 2.cache 3.system 4.data 5.internal storage 6. usb storage
Σας ζαλισα πρωι πρωι...
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@ovelix11
Υοηρξε σοβαρό πρόβλημα με τις Ρομ για sagit και chiron ..
Πολυ πιθανώς να έχουν κλειδώσει τα data και να χρειαστεί format data , factory reset κ.λ.π. ..
Παρτε backup φωτό και βίντεο από το twrp προς το pc ..
-
-
οκ. Ξεκιναω και ενημερωνω
-
Ξεκινησε το στησιμο....
Ξερουμε γιατι εγινε αυτο ? Ρωταω για να αποφυγω κατι αναλογο... -
@ovelix11
Αν πάλι έχεις πρόβλημα θα πρέπει να περαστεί η προηγούμενη Ρομ πάλι με format data .
Edit
Ακόμα δε γνωρίζουμε , το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τις android 8.0 roms , το ψάχνουμε κι εμείς ... -
Το πρόβλημα προέρχεται από το source (xiaomi.eu).
Δεν δώσαμε τις πρώτες rom (8.4.12) που έβγαλε αφού είχαν πρόβλημα, μέχρι να βγάλει fix.
έβγαλε την 8.4.13 και την δοκιμάσαμε στο δικό μου sagit η οποία δουλεύει μια χαρά.
Όμως πάλι σε μερικές συσκευές δημιουργεί πρόβλημα με τα User data και πάλι ο xiaomi.eu την απέσυρε.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αλλάζουμε source σταδιακά σε όλες τις Rom.
Έτσι λοιπόν αποσύρουμε και εμείς με την σειρά μας τις Rom για το mi-6 & mi-mix 2.
Για να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση την προηγούμενη Version θα πρέπει να κάνετε πρώτα από το recovery ένα format data, καθώς έχει κλειδώσει το partition.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0