[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H punkioraki έγραψε:
Μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με τους Server της Xiaomi, καθώς τις τελευταίες μέρες κάνουν κάποια χαζά.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H hakallim έγραψε:
-
Ο/H hakallim έγραψε:
Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H punkioraki έγραψε:
Μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα με τους Server της Xiaomi, καθώς τις τελευταίες μέρες κάνουν κάποια χαζά..
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H hakallim έγραψε:
Τελικά είπα να την κάνω, αλλά δεν... Βγάζει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμιση, όταν πατάω για λήψη.
-
Ο/H punkioraki έγραψε:
Ναι τοποθεσία . Ούτε στο google map - mireo - διαφανείς καιρό .. έκανα ένα καθαρισμό τα google service δούλεψε για λίγο
-
-
-
-
@Thanos1988
Εχω κάνει μέσα απο το twrp backup όλο το τηλέφωνο το οποίο και χρησιμοποίησα γιατί γύρισα στην 8.3.8.
Εσύ μιλάς για κάποιο άλλο backup των εφαρμογών που μπορώ να χρησιμοποιήσω αφού περάσω την καινούργια ROM;
@volaras
εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές για gps που είναι κατεβασμένες σαν apk. το θέμα είναι ότι αν κάνεις factory reset δεν υπάρχει πρόβλημα και τις περνάει κανονικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0