@geoanto555 έτσι την είχα πατήσει και εγώ όταν πρωτοεβαλα την xtrv μου είχε έρθει με πειραγμένο cust όμως πιστεύω πως μάλλον είναι ότι δεν είχε κάνει format data γιαυτό τον ρώτησα αν στο log μετά την εγκατάσταση της aroma του βγάζει κάνα error η κάποιο unmount system
[XTRV-8.4.12 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 13/4/21:40)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Επίσης που βρίσκεις το twrp 3.1.0? Μιλάμε για το nikel και για σένα ή άλλο μοντέλο;
Έχω βάλει το 3.1.0-1.
Η παρακάτω rom μπήκε μια χαρα:
[Ενημέρωση 03/02/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
XTRV 9.2 Stable από China source -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H mythryll έγραψε:
Πιστεύω πως ή πρέπει να βρω πιο κοντινή rom στην υπάρχουσα ή οι εκδόσεις twrp που έχω βρει δεν κάνουν.
Καμιά άλλη ιδέα;
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
@geoanto555 ναι για το nikel λέει απλώς φέρνει σαν παράδειγμα ότι αυτό δεν του το έκανε στο redmi pro που είχε πιο παλιά
-
@mythryllπήγαινε στο οδηγό twrp 3.2.X.X για συσκευές Xiaomi και έχει για όλες τις συσκευές, βρες του nikel και κάνε εγκατάσταση. Εγώ στη θέση σου θα έκανα και ένα format data και θα περνούσα πλέον τη rom σε πεντακάθαρη συσκευή (πάρε back up γτ θα χαθούν όλα και από το internal storage)
-
-
Ξετσέκαρε και τις 2 επιλογές να μην εμφανιστεί ξανά, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις.
-
Οσοι έχετε usb3.0 μόνο στον υπολογιστή και δεν μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση του recovery κάντε την πιο απλή κίνηση πηγαινετε στο y computer δεξι κλικ διαχειριση συσκευων και όταν έχετε συνδεδεμενη την συσκευη σε fastboot δείτε πως αναφέρεται η συσκευή αν δεν αναγνωρίζεται σαν Marshall London Bootloader πατήστε πάνω εκεί δεξί κλικ κα κάντε ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και επιλέξτε την αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου. Εκεί θα επιλέξετε το Marshall London.
-
-
-
Ο/H Earl_Estes έγραψε:
εγκατεστησα arΩma σε mido... ολα κομπλε... ανοιξα παιχνιδι σχετικα ελαφρυ (pixel car racing) και ολα μια χαρα, αλλα οταν ανοιξα βαρυ παιχνιδι (PUBG Mobile) αρχισε το κινητο να ζεσταινεται σχετικα πολυ.... κ το κανει απ την μερα π εκανα αναβαθμιση...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0