Λοιπον έχω πρόβλημα με το mi6 , του έκανα μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων κ άνοιξε έβαλα γλώσσα κανονικά κ μετά μου βγαζει μισό λεπτό κ μετά με πεταει στο λογκο της mi όταν ανοίγει πάει πάλι να ανοίξει βγάζει μισό λεπτό κ πάλι τα ίδια ...ειχε global rom developer δεν είχα αλλάξει κάτι όπως το πήρα .... Δεν ξέρω τι να κάνω ...σε κάποια φάση που πετάει reboot κ μετά πάλι τα ίδια δεν ανοίγει με τίποτα....
Mi 6 sos προβλήμα
-
-
Ο/H Stelios1993 έγραψε:
Λοιπον έχω πρόβλημα με το mi6 , του έκανα μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων κ άνοιξε έβαλα γλώσσα κανονικά κ μετά μου βγαζει μισό λεπτό κ μετά με πεταει στο λογκο της mi όταν ανοίγει πάει πάλι να ανοίξει βγάζει μισό λεπτό κ πάλι τα ίδια ...ειχε global rom developer δεν είχα αλλάξει κάτι όπως το πήρα .... Δεν ξέρω τι να κάνω ...σε κάποια φάση που πετάει reboot κ μετά πάλι τα ίδια δεν ανοίγει με τίποτα..
Πάτα σταθερά το Power και το Volume UP μέχρι να μπει σε κάποιο μικρό μενού ώστε να σου δώσει την επιλογή να κάνεις πάλι Factory Defaults/Reset. -
Δεν κάνει δυστυχώς τίποτα, απλά κάνει την ίδια διαδικασία... Από κει κ πέρα τι μένει να κάνουμε ;;
-
Ο/H Stelios1993 έγραψε:
Δεν κάνει δυστυχώς τίποτα, απλά κάνει την ίδια διαδικασία... Από κει κ πέρα τι μένει να κάνουμε ;;
-
Ναι original έχω την global...μου έκανε αναβάθμιση 1 φορά το μήνα σίγουρα
-
πατησα αυτά που μου είπες κ έχει κολλήσει σε μια εικόνα που λέει fastboot
-
Οπα λάθος ...λοιπόν αυτό ήταν με το down, με το up με βγάζει σε 3 πράγματα reboot που κάνει το ίδιο πάλι , μετά wipe data κ μετά conmect with miassistant..
-
Σύνδεσε την συσκευή σε φορτιστή και Πάτα το Power μέχρι να σβήσει.
Μόλις σβήσει - γρήγορα άφησε το Power και άσε την να φορτίσει τουλάχιστον μέχρι το 70%.
Αν σου κάνει τα ίδια και μετά την φόρτιση, τότε το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις Flash μία τελευταία original Fastboot ROM με το Mi-Flash, κάνοντας χρήση αυτού του οδηγού => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) -
Ο/H Stelios1993 έγραψε:
Οπα λάθος ...λοιπόν αυτό ήταν με το down, με το up με βγάζει σε 3 πράγματα reboot που κάνει το ίδιο πάλι , μετά wipe data κ μετά conmect with miassistant..
-
wipe data το ίδιο ... Οκ ...αυτό γίνεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή;
-
Ο/H Stelios1993 έγραψε:
wipe data το ίδιο ... Οκ ...αυτό γίνεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή;
-
Εντωμεταξυ ανοίγει μέχρι κάποιο σημείο βάζω κανονικά κωδικό βάζω γλώσσα , κ μετά λέει επιλέξτε περιοχή που αναγκάστικα βάζεις Κίνα μόνο αυτό έχει κ μετά δε μπαίνει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα