Καλησπέρα σας. Έχω αγοράσει εδω και μια εβδομάδα το πρωτο xiaomi κινητο μου και θελωω να το ξεκλειδωσω. Έχω κανει αίτηση στο site απο την παρασκευη το μεσημερι και μου ηρθε μετα απο μιση ωρα περιπου μνμ το οποιο μου ελεγε: You have been granted the permisision to unlock your device.Download Mi Unlock Tool. Εκανα την διαδικασια και στην εφαρμογη του unlock που τρεχω οταν φτανει στο 99% μου βγαζει το εξης μνμ: Current account is not bound to this device.Τι πρεπει να κανω; περιμενω ακομα να μου ερθει καποιο επιπλεον μνμ απο την xiaomi; Εχω τον ιδιο λογαριασμο σε κινητο και pc να σας πω. Ευχαριστω.
Ξεκλείδωμα του MI6
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Η global ειναι.
-
Χτύπα συνεχόμενα 7-8 φορές πάνω στο MIUI version να ενεργοποιηθούν οι επιλογές για προγραμματιστές.
Μετά πήγαινε ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > επιλογές για προγραμματιστές > ενεργοποίησε τα:
usb debuging
OEM unlock
και κάνε add το mi account στο κατάσταση ξεκλειδώματος, αν σου βγάλει μήνυμα λάθους ποστ φώτο με το λάθος να το δούμε -
αυτο πρεπει να εννοεις.
-
Οπότε πας με vpn.
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
Δοκίμασε και πες μας τα αποτελέσματα.
Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να περάσεις dev για να ξεκλειδώσεις. Περιμένουμε νέα. -
Δηλαδη τι κανω;
-
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
Βάση αυτού του οδηγού περνάς ένα vpn πρόγραμμα στο κινητό σου και συνδέεσαι σε ασιατικό σέρβερ κατά τη διάρκεια της απόπειρας ξεκλειδώματος. Πρόκειται για παράκαμψη δικλείδας ασφαλείας της Xiaomi. -
-
-
Θα πρέπει να βάλεις την global developer, θα την βρεις ---> MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και οδηγίες εγκατάστασης δίπλα στο flashing guide
Θα σου κάνει όμως factory reset οπότε φρόντισε πρώτα για τυχών αντίγραφα -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0