Διαφήμιση

REDMI 4X offisial stable update(Global)

• Άντε να δούμε μπας και διορθωθεί η κατάσταση με την μπαταρία...
      Θα αναμένουμε εντυπώσεις απο όσους δοκιμάσουν το update :)
    • Την πήρα χθες. Καλή φαίνεται. Καλύτερη από την 9.2.5.0 και σε μπαταρία και σε ταχύτητα. Είχα προλάβει και έβαλα TWRP (της κοινότητας) και Magisk τα οποία το update μου τα διέγραψε. Περιέργως με τη 2η προσπάθεια αναβάθμισης. Η 1η προσπάθεια με το incremental των 558ΜΒ στο reboot με έβγαλε στο TWRP και δεν έκανε τίποτα. Έκανα reboot από εκεί επανήλθα και είχα ακόμα την παλιά έκδοση. Ξαναχτύπησε διαθέσιμη ενημέρωση με 1,3GB αυτή τη φορά, την κατέβασα και στο reboot με έβγαλε στο TWRP όπου και εγκαταστάθηκε από αυτό. Στο τελικό boot είχε χαθεί και το TWRP και το root τα οποία ξαναπέρασα και δουλεύουν και πάλι κανονικά. Είναι φυσιολογική αυτή συμπεριφορά όταν κάνουμε official update με εγκατεστημένα custom recovery και root; Δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι απλά θα αποτυγχάνει το update μέσω updater.
    • Διαφήμιση
    • REDMI 4X offisial stable update(Global)

Όταν η Rom δεν είναι πλήρης 1.3gb αλλά με λίγα mb 500,65, κτλ δεν μπορεί το twrp να την κάνει install για αυτό την δεύτερη φορά στην κατέβασε πλήρης. Αν δεν θέλεις να χάνεις το twrp να την κάνεις χειροκίνητα δηλαδή να την κατεβάζεις από το miui.com να την βάζεις στο κινητό και install από το twrp με wipe dalvik Cache και cache και μετά install το root και reboot

Redmi n3pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Άλλαξε ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδώματος οθόνης και τα notifications έγιναν πιο μαζεμένα και κομψά. Επίσης φαίνεται να αφήνει σημαντικά περισσότερη διαθέσιμη RAM. Μετά από καθαρισμό φτάνει και πάλι τα 1,4-1,5GB εκεί που μέχρι χθες με τις ίδιες προφανώς εφαρμογές είχα από 700ΜΒ-1GB με τη NAMMIEK 9.2.5.0. Τώρα αυτό δεν έχω καταλήξει αν είναι καλό ή κακό. Αν αποτελεί δηλαδή χειρότερη ή καλύτερη διαχείριση της RAM.

Υ.Γ. Α και φυσικά η αναμενόμενη εξαφάνιση της εφαρμογής "Θέματα".
    • Δοκιμασες την Red Wolf recovery?Eγω θα δοκιμασω με αυτην κρατωντας βεβαια bup της 9.5.2.0 πριν το κανω root κρατωντας και το ESF φυσικα μιας και ειμαι ικανοποιημενος και με το battery backup αυτης της rom, και θα δωσω feedback.Καθε uptate ακομη και incremental δεν σημαινει παντα και κατι καλυτερο,αυτο δειχνει η εμπειρια μου.Η ολη πολυπλοκοτητα που ακολουθει η xiaomi στα device της με εκανε να στεκομαι μακρυα,περιμενω να δω μεχρι ποτε θα τα αντεξω ολα αυτα μιας και διαθετω πολυ καλυτερα devices.Αυτος ειναι και ο λογος που πηρα το redmi 4x,απο περιεργεια,αλλα καμια φορα η περειεργεια σκοτωνει την γατα. :lol:

ΥΓ μια custom rom θα μου λυσει ολα αυτα ειμαι σιγουρος.
    • Nεο update rom MIUI V9.5.4.0 Σταθερη Ρομ.
      Just informing guys.

@makisfz,Αυτο που προτεινεις λεγεται dirty flash και καμια φορα φερνει μη αναμενομενα αποτελεσματα κατα την γνωμη μου.

Μαλλον αυτο ειναι λαθος που αναφερθηκε σε αυτο το σημειο,αν ναι συγγνωμη
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Christos Thimis έγραψε:

@makisfz,Αυτο που προτεινεις λεγεται dirty flash και καμια φορα φερνει μη αναμενομενα αποτελεσματα κατα την γνωμη μου.
      Και οταν το κινητο το update το κανει αυτοματα κανει factory reset, dirty flash δεν την κανει;
      βεβαια υπαρχουν και twrp (zcx,redwolf,caface) που κανουν ota update χωρις να χανουν το twrp κτλ
      εγω που φλασαρω καθε εβδομαδα με αυτο τον τροπο δεν εχω κανενα προβλημα
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Σιγουρα αυτο γινεται ειτε κανοντας το το κινητο αυτοματα ειτε το κανουμε μανiουαλ αλλα ο σςιγουρος τροπος ειναι το clean flash.Τα αποτελεσματα θα φανουν αν τεσταριστει η ρομ τουλαχιστον για μια εβδομαδα σε οτι περιλαμβανει η ρομ .Καμια παρεξηγηση.
      Καλημερα.
    • Το "clean flash" είναι μια πολυτέλεια εντελώς εκτός συζήτησης για όσους χρησιμοποιούμε τη συσκευή για την καθημερινή μας εξυπηρέτηση. Ποτέ δεν αντιμετώπισα εγώ προσωπικά άλλωστε κάποιο πρόβλημα με το "dirty" flash σε διάφορες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου.

Υ.Γ. Α και μια άλλη αλλαγή που θυμήθηκα μόλις τώρα, είχε το "θράσος" η τελευταία αναβάθμιση να μου εγκαταστήσει και το app του Facebook! Περιττό να πω ότι ξηλώθηκε στιγμιαία.
    • Εγω το αντιμετωπισα γιά αυτο αλλωστε το εγραψα,πολλοι δε devs το συνιστουν,αυτο ομως που προσπαθω και ειναι αδυνατον να καταλαβω πως και γιατι το clean flash που θα προηγηθει προφανως θα εμποδισει τη χρηση του τηλ/νου στην καθημερινοτητα.
      Ας μου το εξηγησει καποιος.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Christos Thimis έγραψε:

Εγω το αντιμετωπισα γιά αυτο αλλωστε το εγραψα,πολλοι δε devs το συνιστουν,αυτο ομως που προσπαθω και ειναι αδυνατον να καταλαβω πως και γιατι το clean flash που θα προηγηθει προφανως θα εμποδισει τη χρηση του τηλ/νου στην καθημερινοτητα.
      Ας μου το εξηγησει καποιος.
      Πολύ εύκολα κατανοητό είναι: γιατί εγώ π.χ. έτσι και κάνω factory reset θέλω 1 εβδομάδα να ξαναστήσω το τηλέφωνο όπως ήταν.
      Μιλάμε για official updates αν κατάλαβα καλά. Ποιοί devs συνιστούν clean flash; Αφού δεν ζητάει ο updater τίποτα από fr τότε δεν χρειάζεται.