Μειωση μνήμης μετα απο εγκατάσταση rom
-
-
-
-
-
-
-
Ο/H dss έγραψε:
Το έχω κάνει και παλι ειναι το ίδιο.
-
-
-
@dss όταν παρέλαβες το redmi 5 plus σε official rom θυμάσαι στο about phone έγραφε 64gb ;
Έκανες αυτό που σου έγραψε ο @geoanto555 ; Δηλαδή TWRP, wipe , format data, reboot to recovery, πέρασε την τωρινή σου xtrv ρομ όσο είσαι σε περιβάλλον TWRP , wipe, advanced wipe , wipe cache, dalvik, data, install xtrv και δες πως θα ανοίξει το κινητό με 64gb ή με 32gb rom. Δηλαδή η διαδικασία είναι η ίδια όπως στο πρόβλημα decrypt και το unable to mount partition.
Εάν δεν στρώσει πας για mi flash , fastboot rom σε fastboot mode και κατά προτίμηση China Dev fastboot rom. -
Οι πρώτες rom που πέρασα ήταν όλες fastboot με Mi flash και testpoint μέχρι να περάσουν οι μέρες και να ξεκλειδώσει το κινητό. Κάποιες δε δούλεψαν καθόλου, με μια κινέζικη Μπουταρε κανονικά και η μνήμη ηταν κανονικά 64gb, αλλά δε θυμάμαι από που την είχα κατεβάσει. Επειδή δε μπορούσα όμως να χρησιμοποιήσω το κινητό με την κινέζικη έψαξα να βρω κάποια global fastboot που να δουλεύει. Αυτή λοιπόν που δούλεψε μου κατέβασε τη μνήμη στα 23990mb για την ακρίβεια.Οταν ξεκλειδωσε έκανα root με το ελληνικό twrp και την ελληνική rom που έχω τώρα. Εχω κάνει ολα τα format που έχετε αναφέρει παραπάνω και προσπαθησα να κανω resize τo data partition. Δεν αλλάζει δυστυχώς τίποτα. Εχω δοκιμάσει την official κινέζικη αλλα πάλι δεν αλλάζει. Σας κούρασα αλλά χρειάζομαι το τηλέφωνο στη δουλειά μου και όλα ξεκίνησαν γιατί θέλω το root για να μπορώ να κρατάω backup για όλα τα δεδομένα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βγάλω άκρη θα το εκτιμούσα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξοδέψει τόσες ώρες και ξενύχτι με κάποιο προηγούμενο κινητό για να κάνω ό,τι χρειάζομαι.
-
Μάλλον η fastboot rom που είχες κατεβάσει σου δημιούργησε το πρόβλημα, κατέβασε από εδώ ---> Xiaomi MIUI Official Forum
Μία από αυτές που λένε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες