Πως μπαινει σε safe mode? Mi stuck
-
-
καλησπερες!
επειδη επανηλθε προσωρινα και δεν ειχα και πολυ χρονο το αφησα για λιγο...αλλα σημερα ξανακολησε οποτε με βλέπω να βαζω αυτην την xtrv που λετε...εβαια ειμαι παντελως αρχαριος σε τετοια οποτε καποιος με μεγαααλυη υπομονη θα πρεπει να μου δωσει τις οδηγιες...χαχα
Να ρωτησω 2 πραματακια πριν, το omega που αναφερεται τι σημαινει? και οταν θα βαλω αυτην την xtrv θα θεωρειτε πλεον ρουταρισμενο? -
-
-
Γιωργο μιας και εχω φτασει εδω που ειμαι και ειναι και παλιο πλεον το κινητο εχω κατι να χασω αν το κανω ρουτ? σαν διαδικασια ειναι πιο δυσκολη δλδ? επειδη θελω να βαλω και το cerberus μεσα θα προτειμουσα μαλλον να βγει ρουταρισμενο...
Μακη αν σου οτι δεν καταλαβα τπτ... -
-
δλδ αυτα? μην ξεχνας δεν εχω ιδεα...
Κάντε λήψη στα ακόλουθα:
-
Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Pro (Omega), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά).
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ!
Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τελευταία China Developer Fastboot ROM για Omega (αυτήν δηλαδή => bigota.d.miui.com/8.4.19/omega….00_6.0_cn_f96abdc821.tgz).
Κατόπιν, όταν πλέον το κινητό σου είναι με China ROM, και εφόσον έχεις λάβει έγκριση από την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader (Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader), θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status!
Όταν με το καλό περάσουν οι δέουσες ώρες που ζητά το εργαλείο για να ξεκλειδώσεις (72 ώρες αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερες), Θα προχωρήσεις επιτέλους με το φλασάρισμα της ελληνικής ROM!
1. Κατεβάζεις το TWRP για το κινητό σου (twrp_omega_redmi-pro_3.1.1-0_miui-hellas)
2. Κατεβάζεις την τελευταία xtrv Aroma Omega (AROMA) ή XTRV Omega (XTRV)
3. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ και φλασάρεις το TWRP και τη ROM που κατέβασες στα 2 προηγούμενα βήματα!
Καλή επιτυχία!! -
Ξεκίνα με την αίτηση για να τρέχουν οι ώρες!
-
Της έγκρισης για δικαίωμα ξεκλειδώματος, όχι του ξεκλειδώματος επί της ουσίας.
-
@makis1024 Δεν θα πρότεινα το magisk τον τελευταίο καιρό παρουσίασε πρόβλημα σε πολλά μέλη καλύτερα SuperSu
-
Δεν το πρότεινα , απλά του ανέφερα με ποιούς τρόπους μπορεί να ρουτάρει την συσκευή. Σαφώς μεταξύ των δύο προτείνω το SuperSu.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0