Εμενα παιδια μου ηρθε η 9.5.8.0 πριν μερικες μερες.Διαφορες δεν βλεπω αλλα ασχετο το κινητο δουλευει ρολοι.Τωρα ομως που εκοψαν τα θεματα τι γινεται?Μπαινω και στο ξενο site που ειμαι γραμμενος και καταληγω σε σελιδα με κινεζικα.Αντε βγαλε ακρη.Εγω τα γουσταρω πολυ τα θεματα(ειχα χρονια HUAWEI & ΚΟΛΛΗΣΑ).Πηρε μια ξαδελφη μου απο Γερμανο το HUAWEI P SMART ενω την ειπα να παρει Xiaomi αλλα μολις το εφερε και το επιασα για να το δω ειπα η εταιρια εκανε οχι απλως βηματα αλλα αλματα πολυ ωραιο τι να πω.Εγω κινητο δεν θελω να αλλαξω αλλα τα θεματα τους πειραξαν και αυτους?Τουλαχιστον μπορεσα και εσωσα μερικα πριν την αλλαγη.Αν μπορω να κατεβασω απο καπου πειτε μου......
Xiaomi redmi Note 4x Themes
- Απαντήθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ευχαριστω φιλος θα το δοκιμασω οχι οτι τα εχω καημο αλλα μου αρεσουν
-
Φιλε μου ξεχασα να σε ρωτησω μιας & δεν ξερω ακριβως που να αλλαξω αυτο που μου ειπες για δωσε μου τα φωτα σου...
-
Settings, additional settings, region.
Εκεί αλλάζεις... -
Και παλι ευχαριστω....
-
καλησπερα... τελικα αλλαξατε το region γιατι εγω δεν μπορω να το αλλαξω και δεν μπορω να βαλω θεματα...
-
-
οριστε φωτο
-
Φιλε μου εγω το αλλαξα σε Αιγυπτο και τα θεμετα ηρθαν οπως παλια κανενα προβλημα
-
Φιλε μου το αλλαξα σε Αιγυπτο και ολα καλα .Οπως ηταν πριν.......
-
πως το αλλαξες γιατι εγω δεν το βρισκω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0