γιατι αλλαξανε παλι τα εικονιδια των εφαρμογων??? χαλια ειναι τα προηγουμενα ηταν πολυ ποιο ομορφα.......
[XTRV-8.4.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/4 17:17)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλημερες σε ολους! Περαστηκε στο RN2 και ολα καλα μεχρι στιγμης...ευχαριστουμε!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@TOLIS38
Αν δεν έκανες factory reset , να κάνεις γιατί αλλάξαμε source , πλέον το πλήθος των συσκευών θα περάσει σε global source , θα έχετε σχετική ενημέρωση γι'αυτο το θέμα ..
Μια χαρά είναι τα εικονίδια , θα τ'αλλαξουμε σε επομενα updates , προς το παρόν οι ρομς θα σταθεροποιηθούν και μετά θα προχωρήσουμε και σε άλλες αλλαγές ..
Έχει πέσει πολλή δουλειά τις τελευταίες μέρες για να αλλάξουμε source , κάντε λίγο υπομονή ακόμα και τα καλύτερα έρχονται .. -
-
@z953rr
Έχουμε εκπλήξεις , πιθανώς αν προλάβουμε σήμερα το βράδυ αλλιώς σίγουρα αύριο ..
Πάμε για global source όπως είπα στο προηγούμενο ποστ και θα έχετε ενημερώση και οδηγίες μόλις βγουν οι ρομς .. -
-
-
ρωτησα για στην λιστα με τις ρομ με global sources γιατι δεν αναφερει το oxygen οπως πχ λεει hydrogen
οπως και να εχει ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!
Προβολή όλωνSource Code
- Oι παρακάτω συσκευές έχουν ROM από Global Source.
- RedMi 3/PRO (Ido)
- RedMi 3S (Land)
- RedMi 4A (Rolex)
- RedMi 4X (Santoni)
- RedMi 5 (Rosy)
- RedMi 5A (Riva)
- RedMi 5 Plus (Vince)
- RedMi Note 2 (Hermes)
- RedMi Note 3 Pro (Kenzo)
- RedMi Note 3 SE (Kate)
- RedMi Note 4 (Nikel)
- RedMi Note 4X (Mido)
- RedMi Note 5A (Ugg)
- RedMi Note 5A Lite (Ugglite)
- Mi-3W/Mi-4 (Cancro)
- Mi-5S (Capricorn)
- Mi-5S Plus (Natrium)
- Mi-Max (Hydrogen)
- Mi-Max PRO (Helium)
-
gkalen σαφώς (τουλάχιστον για το natrium που έχω εγώ) η global source έχει βελτιώσει αισθητά το κινητό τόσο στην λειτουργία όσο και στα χρώματα και γενικά έχει αναβαθμιστεί η σχέση συσκευή.Ειναι όμως αμαρτία το θέμα με το faceunlock και τελευταία με το dolby atmos.Επισης κατά καιρούς ο mi browser τραβάει περίεργα σκαλωματα.Να ξέρεις πάντως ότι είναι κατανοητό αυτό που λες για τον φόρτο,η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη και στόχος των αναφορών είναι η βελτίωση των Ρομ.Καλη συνέχεια και να ξέρεις ότι σας είμαστε ευγνώμονες για την όλη προσπάθεια σας ....
-
ξεχνάμε το face unlock. Δεν είναι λύση ασφαλείας. Δεν υπάρχει ακόμα στα android η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.Ο/H akisjes έγραψε:
Ειναι όμως αμαρτία το θέμα με το faceunlock και τελευταία με το dolby atmos.
Δες και εδώ τι εννοώ:
xiaomi-miui.gr/community/news/…%B5%CE%BD%CE%BF-flagship/ -
Καλημέρα, σε aqua με την 8.4.12 μετά από factory reset έχω θέμα με το network location has stopped. Απ'οτι διάβασα το είχαν και άλλες συσκευές, στην 8.4.19 που περιμένουμε θα έχει διορθωθεί;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0