[XTRV-8.4.19 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/4 17:17)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Θα πρέπει όμως από xtrv να κάνω φορματ για να περάσω σε αρομα...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Θα πρέπει όμως από xtrv να κάνω φορματ για να περάσω σε αρομα...
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς για nikel, ο @BanditGR η κάποιος που εχει περάσει αυτήν την rom, εχω την 8.3.15 xtrv αν αυτή η rom εχει πρόβλημα οπως η επόμενη απο αυτήν που εχω με την notification bar που αν καί στην μπάρα πάνω φαίνονται ειδοποιήσεις οταν κατεβάζω κάτω το κλαπέτο δεν εμφανίζεται τίποτε, μην την παιρνώ τζάμπα και ξαναγυρίζω πίσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Γιατί δεν βάζεις την τελευταία 8.4.19;
-
Δοκιμασα την νέα ρομ(global).δεν υπάρχουν τα θέματα κ δεν δουλεύει η Google camera...
-
Για τα θέματα όπως έχουμε πει πολλές φορές απλά αλλάζεις περιοχή σε Ινδία - Αλβανία κτλ. σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, φορτώνεις το θέμα που θέλεις και ξαναγυρίζεις Ελλάδα.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις την τελευταία 8.4.19;
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
-
Θα δοθούν rom αύριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση στο en.miui,com για την china dev rom θα είναι η τελευταία Adjustment for The Update of MIUI 9 China Developer/Alpha ROM - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum με Miui 9. Άφησαν ένα παράθυρο για Mi MIX 2S, Mi 5, Mi Note 2, Mi MIX και Redmi Note 5 για επίλυση κάποιων προβλημάτων. Άρα και τις global dev rom θα τις αναστείλουν, κάπου μέσα Μαίου πιστεύω αφού βασίζεται στην china rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0