καλημερα παιδια!!εχω διαφορες ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε! μετα απο μπλουμ σε νερο και σερβις σε καταστημα λειτουργει ναι μεν αλλα βλεπω οτι δεν ενημερωνεται! τον κωδικο mi account δεν τον θυμαμαι οποτε δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. πιστευετε οτι αυτο θα βοηθησει ομως?η πρεπει να το ξαναπαω παλι για σερβις?ευχαριστω!!!
redmi note 5a prime
-
-
Η ανάκτηση του mi password είναι πρώτο σου μέλημα , χωρίς αυτό δεν κάνεις τίποτα ανεξαρτήτως ρομ που φοράς τώρα.
-
το καταλαβαινω αλλα κανοντας τις ενεργειες απο το κινητο δεν αποστελλει κατι πισω για την ανακτηση μεσω του ξεχασα το κωδικο μου. μηπως τα εχει παιξει γενικα το κουνητο?ενεργοποιησα και την ευρεση συσκευης.ασε που μερικες φορες δεν διαβαζει τη sim.ευχαριστω για την απαντηση.
αν υπαρχει ενεργεια μεσω του υπολογιστη για την ανακτηση του κωδικου ? -
Από υπολογιστή θα γίνει η ανάκτηση και συγκεκριμένα:
ο mi account γίνεται με:
1. email
2. αριθμό κινητού τηλεφώνου
3. facebook
Θα πρέπει να μπεις εδώ ---> micloudweb?sign=Y5xqHrktlG%2Bfap6fcDoFK9oe7ho%3D&followup=https%3A%2F%2Fi.mi.com&sid=i.mi.com&_bal=true&_locale=en
Και να αρχίζεις να δοκιμάζεις όλους τους παραπάνω τρόπους με τυχαίο κωδικό.
Όσο του βγάζει αυτό το μήνυμα πας στον επόμενο τρόπο:
Όταν σου βγάλει αυτό το μήνυμα:
Κάνεις forgot password ώστε να επαναφέρεις τον κωδικό σου και φυσικά του mi account για να ανοίξει η συσκευή.
Αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει θα πρέπει να μιλήσεις με το support της xiaomi ---> Mi Global Home -
ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τον χρονο σου!!θ το δοκιμασω και αν δεν βρω ακρη φευγει για σερβις!!
-
Δεν μπορεί αν σε βοηθήσει κανένα service στην συγκεκριμένη περίπτωση, ανάκτηση κωδικών-λογαριασμού μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει και όχι έναν τεχνικός
-
καλημερα!ερωτηση κρισεως.εφοσον γινει ανακτηση κωδικου και κανω επαναφορα θα τρεξει ξανα η ενημερωση εφαρμογων? για αυτο πιο πολυ θελω να το παω σερβις
-
-
Ο/H lalexa έγραψε:
θα τρεξει ξανα η ενημερωση εφαρμογων?
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; -
καλημερα!ναι θα γινω πιο συγκεκριμενη. δεν ξερω αν διαβασες τα προηγουμενα που εγραψα. εγινε ενα σερβις στο κινητο γιατι ειχε πεσει σε νερο. τρεχει κανονικα εκτος τα updates. πριν ξαναβαλω τη sim μεσα επρεπε μαλλον να κανω ενα factory reset γιατι ενω υπηρχαν ενημερωσεις δεν τις ετρεχε. ξεχασα το password του miaccount και δεν μπορω να το κανω τωρα! εκανα τους τροπους που μου ειπε ενας προηγουμενος χρηστης αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα οποτε εστειλα mail στο xiaomi support και περιμενω! σας ευχαριστω ολους παντως για την βοηθεια που μου δωσατε!
-
-
σωστα!!! καποιος τεχνικος μου ειπε το οτι δεν παιρνει updates δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα και κακο. ισχυει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα