προβλημα με ρομ
-
-
απο το ενα προβλημα στο αλλο ρε παιδια... καταφερα να ξεκινησω το φλασαρισμα και στην μεση της διαδιακσιας μου βγαζει σφαλμα .... ξανακατεβαζω την ρομ και ξαναδοκιμαζω.....
καμια αλλη ιδεα κανεις>???? -
Ανέβασε screenshot από το σφάλμα να δούμε.
-
-
τωρα το εκλεσα το miflash και κατεβαζω την ρομ σε λαπτοπ με win 7 πανω που εχω περασει πολλα τηλεφωνα σε αυτο. ξανακατεβαζω και την ρομ σε 10 λεπτα θα σας πω .. απο οτι θυμαμαι κατι με το αρχειο ελεγε....
-
Κράτα μικρές διαδρομές και βάλε τα αρχεία σε φάκελο κατευθείαν στον c.
-
ολη την ζημια την εκαναν τα win 10... ολα καλα ... τωρα κατεβαζω την δικια μας aroma kai πρωχωραω se twrp και ΡΟΜ. καπου διαβασα οτι πρεπει να κανουμε factory reset μετα που περασουμε αυτην την ρομλογω αλλαγης source????
-
Πέρασες fastboot με το miflash;
Αν ναι δεν θέλεις factory reset, περνά twrp και φλασαρισε την τελευταία άρωμα. -
Ναι περασα fastboot την τελευταια global dev . ειμαι στην διαδιακσια να περασω twrp και aroma αλλα οι σερβερ σερνονται τοσο που εναι σχεδον αδυνατο να κατεβασω την αρομα.... τι γινεται σημερα...?????
-
Εεεεεεεε.... Κυριακάτικα...
-
μου εχει βγαλει τον θεο να το κατεβασω))))))) που θα παει ομως)))))
κατι τελυταιο να μην σας ταλαιπωρω αλλο. μπορω να περασω μετα την εγκατασταση το χτεσινο backup απο το cloud??? εφαρμογες και τετοια ειναι μονο . δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα...σωστα?? -
Δεν νομίζω να έχεις προβλήματα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0