Xiaomi Mi 6X: έγινε επίσημο με dual AI Camera, διαθέσιμο απο 285 δολάρια!
-
-
Πάρτι!!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
-
-
Πολύ καλό θα παραμείνω στο mi max2 -
-
Πολύ καλό!!!
Αν πάρουμε υπόψη την τιμή και το Hardware, δεν έχει αντίπαλο.
Με εξέπληξαν ευχάριστα:
Ο επεξεργαστής (είχαν ακουστεί φήμες για 626, 636 και P60).
Ο αισθητήρας 12MP Sony IMX486 f/1.75 (παρουσιάστηκε Φεβρουάριο του 2018).
Αν το Mi A2 έχει τα ίδια, (τιμή και Hardware) με Android One και έρθει σύντομα, θα πουλήσει τρελά.
@Vaf3 έχω απορία τι δεν σου άρεσε; (Η μπαταρία;) -
- Το Mi A2 με τα specs του, φαινεται μια χαρα κινητο. Δεν αποτρεπω κανενα, οπως και δεν προτεινω σε κανενα να αγορασει καποιο κινητο. Απλα το κινητο που εχω καλυπτει απολυτα τις αναγκες μου. Προσωπικα, δεν αγοραζω κινητο αν δεν το δω πως συμπεριφερετε πρωτα. Επιπλεον, δεν βλεπω καποιο λογο για να το αλλαξω πανω στο χρονο. Οσο για την μπαταρια που με ρωτησες, ναι εγω, την θεωρω μειονεκτημα παντα σε συνδιασμο με επεξεργαστη, λειτουργικο,οθονη...
- Φιλικα ολα αυτα και εκφραζοντας παντα την προσωπικη μου αποψη. Μπορει και λανθασμενη...
- Το Mi A2 με τα specs του, φαινεται μια χαρα κινητο. Δεν αποτρεπω κανενα, οπως και δεν προτεινω σε κανενα να αγορασει καποιο κινητο. Απλα το κινητο που εχω καλυπτει απολυτα τις αναγκες μου. Προσωπικα, δεν αγοραζω κινητο αν δεν το δω πως συμπεριφερετε πρωτα. Επιπλεον, δεν βλεπω καποιο λογο για να το αλλαξω πανω στο χρονο. Οσο για την μπαταρια που με ρωτησες, ναι εγω, την θεωρω μειονεκτημα παντα σε συνδιασμο με επεξεργαστη, λειτουργικο,οθονη...