[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
Ο/H fanisanagn έγραψε:
Καλησπερα ,για το mi4c πρέπει να γίνει η ίδια διαδικασία ή φλασαρουμε από twrp κανονικά όπως τις προηγούμενες εκδοσεις:; Σας ευχαριστώ
Για όλους τους υπόλοιπους δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο εγκατάστασης της ROM.
Ο/H prekasg έγραψε:
Για να μην γινει κανα λαθος και επειδη με μπερδεψε ...
γιατι βλεπω 2 αρχεια twrp recovery στο mi6 ? μονο το 1ο δεν χρησιμοποιω ;
Δεν έχουμε όλες τις συσκευές στα χέρια μας ώστε να ξέρουμε εκ των προτέρων ποιο δουλεύει σωστά.
@georgekanapitsas
Όλα οκ τώρα? ή έχεις ακόμη πρόβλημα? -
-
-
Εγκατασταθηκε με το 1ο Recovery σε mi6 με απολυτη επιτυχια
Παρολο που το twrp αναφερει 3.2.1.2 .. Οταν ολοκληρωθηκε που το περασε ειναι το 3.2.1.1. ή με γυριζει σε αυτο απο μόνο του.
Ποτε στο Twrp δεν εμφανισε 3.2.1.2
Ειχα απλη XTRV , τωρα εβαλα την ARΩΜΑ να δοκιμασω .
Root εδωσα με το Magisk
DPI εδωσα 520 να δοκιμασω να δω αν εχει διαφορα
Camera για πρωτη φορα εβαλα την Google να δω αν αξιζει
Τωρα εχει ξεκινησει η διαδικασια να επαναφερω τα παντα απο το cloud ... Οποτε ενα 3ωρακι το χουμε ...
Αυριο η Σαββατο θα εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για τη νεα ρομ
Αυτο που ειδα στην αρχη και δεν μου αρεσε καθολου ειναι η γραμματοσειρα ... φανταζομαι απο καπου θα αλλαζει ... ειναι σαν ελληνοκινεζικα ιερογλυφικα -
-
-
to ekana flash τι εγινε τωρα;;;
δεν θελω οφισιαλ θελω την ελληνικη την ορεο για το μι5
και τι να κανω που εχω μονο 25 γκιγκα συμφωνα με το twrp
να γυρισω σε οφισιαλ και παλι απο την αρχη;; δωστε οδηγιες παρακαλω πολυ
θελω το πιο ασφαλη τροπο να μην βγαλει ερορ κοληματα και χαζομαρες και παλι απο την αρχη συγγνωμη για το πρηξιμο -
Ακολουθείς Βήμα προς βήμα αυτόν τον οδηγό => [8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
και δεν θα εχω σφαλματα;; με την εσωτερικη μνημη θα εχω θεμα μου βγαζει διαθεσιμη γυρω στα 25 γκιγκα....
Ειχα την οφισιαλ γκλομπαλ εβαλα το twrp μετα ειχα θεμα με το μπουτ εκανα δελετε τα παντα εκτος απο otg usb
και η μνημη μενει στα 25 γκιγκα. γιατι;
να γυρισω παλι σε γκλομπαλ και να κανω απο την αρχη τα βηματα;;;
@MIUI_ART -
Ο/H tasos17 έγραψε:
και δεν θα εχω σφαλματα;; με την εσωτερικη μνημη θα εχω θεμα μου βγαζει διαθεσιμη γυρω στα 25 γκιγκα....
Ειχα την οφισιαλ γκλομπαλ εβαλα το twrp μετα ειχα θεμα με το μπουτ εκανα δελετε τα παντα εκτος απο otg usb
και η μνημη μενει στα 25 γκιγκα. γιατι;
να γυρισω παλι σε γκλομπαλ και να κανω απο την αρχη τα βηματα;;;
Για να πας στην δική μας ROM βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ξεκλείδωτο Booloader που προφανώς τον έχεις αφού μπόρεσες να κάνεις Flash το TWRP Recovery.
Αν έχεις όντως ξεκλείδωτο bootloader δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να ακολουθήσεις πιστά τα βήματα που περιγράφει ο οδηγός.
Αν επιλέξεις να το κάνεις, επέλεξε την απλή XTRV για αρχή μέχρι να λύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν με την ARΩMA ROM. -
Γινομαι εκνευριστικός αλλα ξαναρωτάω αν κάποιος έχει καποια παραπανω γνώση σχετικα με το mimax2 και android 8?????
μην βαράτε ε))))))))
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0