[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Αρνητικά
* η Google camera κρασαρει και δεν δουλεύει καθόλου
*δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τα γενέθλια από τα contacts μου στο ημερολόγιο
*έχουν χαθεί τα themes
* το νεο SwiftKey ειναι χάλια
2) αν συγχρονίζει μέσω Mi-Cloud μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα
3) Αλλάζεις προσωρινά Region (Περιοχή) σε Ινδία ή όποια άλλη χώρα θέλεις εκτός EU κατεβάζεις και βάζεις όποιο θέμα θέλεις και ξαναγυρίζεις πίσω στην Ελλάδα. Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό => [Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες
4) Αν το θέλεις το SwiftKey απλά το διαγράφεις ή το αφήνεις να αναβαθμιστεί από το Google Play σε ποιο πρόσφατη έκδοση. -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
Το ξέρω. Απλα ρωταω αν ξέρουμε αν θα πάει 8 η θ μείνουμε στην 7)))))))))
-
οχι το εχω ξεκλειδωτο γιατι περνουσα και τις ελληνικες ρομ για πολυ καιρο. απλα εχω καταμπερδευτει και εχω χασει τον μπουσουλα.
εχω twrp απλα πειτε μου συνεχισω με την ορεο οπως ειμαι τωρα
η να γυρισω σε γκλομπαλ μετα σε ελληνικη μεσω cmd μετα twrp και μετα την ορεο;;; -
Ενημέρωσε αν έχεις ξεκλειδώσει με δική σου άδεια σε παρακαλώ
-
ναι ειχα κανει αιτηση και ολα τα αλλα.
οταν γυρισα σε γκλομπαλ με το μιφλασ δεν εκανα λοκ γιατι ηθελα να ειναι ξεκκλειδωτο να περασω την ελληνικη ορεο οταν βγει -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Αρνητικά
* η Google camera κρασαρει και δεν δουλεύει καθόλου
*δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τα γενέθλια από τα contacts μου στο ημερολόγιο
*έχουν χαθεί τα themes
* το νεο SwiftKey ειναι χάλια
2) αν συγχρονίζει μέσω Mi-Cloud μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα
3) Αλλάζεις προσωρινά Region (Περιοχή) σε Ινδία ή όποια άλλη χώρα θέλεις εκτός EU κατεβάζεις και βάζεις όποιο θέμα θέλεις και ξαναγυρίζεις πίσω στην Ελλάδα. Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό => [Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες
4) Αν το θέλεις το SwiftKey απλά το διαγράφεις ή το αφήνεις να αναβαθμιστεί από το Google Play σε ποιο πρόσφατη έκδοση.
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Φίλε είσαι καθηγητής τέλος
-
τι θα πει το μηνυμα unable to mount storage??
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
τι θα πει το μηνυμα unable to mount storage??
-
το δοκιμασα πριν λιγο και επιασε τι σου ειναι η εμπειρια και η γνωση.... μπραβο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοηθατε παιδια που σας τα επρηξα
βαζω την ορεο xtrv κολαει στο 100% και μετα κανει reboot to twrp.
συνεχιζω τα βηματα του οδηγου με FORMAT DATA reboot system και αμεσως recovery για να ξαναβαλω την ορεο και τελειωσα;;; επισης καποιος να μου πει ποσο πρεπει να εχω μετα σαν αποθηκευτικο χωρο ελευθερο στο mi5 32gb
@MIUI_ART
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0